31 mars - onsdag

Idag har jag haft en hektisk dag.
Hade min första dagen på jobbet idag, allt är nytt men det känns spännande.
Just nu sitter jag hemma och tittar på efterlyst tillsammans med Johanna som även ska sova här hos mig.
Imorgon blir det att jobba igen men nu hela dagen 9.30-18.00 och på kvällen kommer min älskling hit och ska sova hos mig. I morgon fyller han år och jag har köpt en present som jag hoppas att han tycker om.
puss och kram

30 mars - mästarnas mästare

Har precis sett finalen Mästarnas Mästare på svt1. Tyvärr vann inte den jag hejade på som var Louise. Men men... Sånt är livet. Idag har jag varit i skolan och så har jag pluggat. Imorgon blir det första dagen på nya jobbet, spännande men mycket nervöst. Hoppas allt går bra.


puss och kram

29 mars - lilla sportspegeln

Oliver och sitt innebandylag var med på Lilla Sportspegeln idag. KUL!
Man kan se honom skymta förbi några gången. Hahhaaaa..


puss och kram

28 mars - lördag & söndag

Min helg:
Igår så var jag först gymnastik tränare. De håller på att träna inför en tävling och vi hade uttagning igår. Efter det åkte jag, mamma och pappa till Sollentuna Centrum och jag fick en påskpresent. Ett par Björn Borg skor. De är jätte fina. Här nedan kommer en bild. Efter att ha varit där i några timmar så åkte jag till Emelie och Sanna för att sedan åka tillsammans med dem in till stan där vi hade bestämt att äta middag tillsammans. Det var en super mysig middag med mycket skratt men också en del allvarliga samtalsämnen. Kl 23 så tog jag tåget från stan till Oliver. Han kom och mötte mig i Jakobsbergs station som alltid och vi gick hem till honom. Igår hade vi nämligen en månad tillsammans. Tänk vad tiden går snabbt. Tycker i alla fall om honom väldigt mycket. Vi hade en myskväll med film och sedan sov vi.


Idag så vaknade vi vid halv 11 och och gick upp och åt frukost framför tvn. Dagen var riktigt lung och härlig. Det enda som vi typ gjorde var att vi tog en lång promenad till Barkaby, älskar att ta promenader. Åkte från honom kl 21 och sitter just nu här hemma och känner mig väldigt trött. Ska nog hoppa i säng snart.



puss och kram

26 mars - köket

Sitter just nu i köket och håller pappa sällskap när han lagar mat.

puss och kram

25 mars - våffeldagen

Idag är det våffeldagen och det firade pappa och jag med att äta våfflor till lunch. Mums


puss och kram

25 mars - dan före dan

Idag kommer bli min stora plugg dag. Jag måste bara plugga så mycket jag bara orkar. Vill inte sitta imorgon på tentan och inte kunna ett skit.
Men imorgon är allt över. Tentan är mellan kl 8.00-11.00 fyfan vad glad jag kommer att vara 11.01. Det värsta som kan hända är att det blir omtenta och då kan jag ju redan det mesta.
Nu har jag precis ätit frukost och jag är klar för att börja plugga. Önska mig lycka till.

puss och kram

24 mars - pappa

Idag har det varit en hektisk dag. Har pluggar hur mycket som hellst men kommer i alla fall inte klara tentan tror jag. Har även varit på Sta Gertrud skolan i Sigtuna och haft gymnastik med dom, det har helt hysteriskt. Barnen var överallt hela tiden. Men det var kul. Var helt slut när jag kom hem. Nu på kvällen/eftermiddagen har jag varit i gymnastikhallen och varit tränare.
Just nu sitter jag i soffan tillsammans med pappa och tittar på efterlyst. Mamma är i Göteborg så jag och pappa är ensamma ikväll.

Här kommer lite bilder på min älskade pappa:

(pappa och jag i USA sommaren 2005)


(pappa i spanien juli 2008)


(pappa julen 2006)


(jag och pappa påväg till Brasilien december 2008)


(pappa på Alicias dop juni 2007)


puss och kram

24 mars - h&m home

Just nu finns det så mycket på H&M Home som jag vill ha. Så mycket fina saker. Sak till exempel köpa den där rosa kudden med blommorna, den är bara för söt.
Ska nämligen försöka göra mitt rum lite sommar fint. Köpa ett vitt överkast och lite ljusrosa kuddar att lägga på. Hoppas det blir lika fint som jag tror det kommer att bli.




puss och kram

24 mars - onsdag

Fram till på fredag kommer nog mina inlägg bara handla om plugg för det är det enda jag gör just nu. Pluggar. Det är över 60 begrepp som ska in i huvudet. Förstår inte riktigt hur det ska gå men jag ska göra ett gått försök i alla fall.
IDag ska jag förutom att plugga åka till Sta Gertrud skolan i sigtuna och ha gymnastik på deras fritids. OCh på kvällen är jag även tränare för min vanliga grupp. Att engagera sig i något så här som jag gör i gymnastiken är verkligen kul och man får så mycket tillbaka. Som en vis person (Kerstin) en gång sa till min "det du lägger in i något får hur hundra gånger så mycket tillbaka"

puss och kram

23 mars - plugg

Jag har inget att skriva. Håller just nu på att plugga. Det är nämligen tenta på fredag. Men jag ser fram emot min helg. Tror det kommer att bli bra. För det första ska jag vara med mina tjejkompisar från Sollentuna, för det andre så ska jag sova hos min pojkvän på lördag då vi även firar en månad. Och för det tredje så är jag nästan plugg fri.
Nu kommer snart Johanna. Hon ska sova här i natt. Ska bli mysigt. Alltid kul att vara med en riktig vän.

puss och kram

21 mars - smygfoto



Smygfotade min älskling idag när man försökte övertala mig att stanna en kvart till hos honom. Och jag kan säga att han lyckades. Alltid lika mysigt att vara med honom. Längtar till sommaren, känns som allt kommer bli bättre då. Vädret t ex. Det snöade nästan hela dagen idag. Vad är det för väder vi har. Ta bort snön nu och välkomna våren och förhoppningsvis sommaren inom kort.

Om någon är intresserad hur min vecka kommer att se ut så är det bara plugg och plugg och åter plugg. Känns som att det är det ända man tänker på nu för tiden. Inte så kul.

Just nu sitter jag och tittar på filmen som går på kanal 3, "Kärleken checkar in". Den är faktiskt ganska söt. Men ska nog sova snart. Känns som att jag behöver det för att förbereda mig på den jobbiga veckan som jag har framför mig. Och så blev det inte heller att man gick och la sig så tidigt i går vilket också gör att man är trött.

puss och kram

21 mars - snyggt gjort




puss och kram

20 mars - lördag

Idag har jag varit tränare. Och just nu tog jag en kort paus från pluggandet men ska sätta igång nu igen. Känner bara hur jag längtar tills sommaren kommer och plugget försvinner för en stund. Längtar till sommarlov.
Här är en bild på mig och Johanna i Italien. Det var faktiskt ganska mysigt där. Tänk att det var mer än ett år sedan. Helt sjukt vad tiden går snabbt.


puss och kram

19 mars - trött

trött, trött, trött. Jag är super trött.
Idag har det varit en lång dag.
Haft en föreläsning och ett seminarium. Varit på Ikea och köpt en lampa och så har jag varit på gymnastik. Oj oj oj vad mycket man kan hinna på en dag.
Imorgon är det gymnastik igen men då som tränare. Efter det ska jag till Oliver. Det ska bli jätte mysigt.
Nu ska jag nog sova snart, är jätte trött.


(på IKEA)

puss och kram

18 mars - plugg plugg plugg plugg

pluggar pluggar och pluggar. Det känns som det är allt man gör. Klart man lär sig otroligt mycket men ibland känns det som att man gjömmer bort säg själv i allt pluggande. Så fort man inte pluggar har man nästan ångest att man inte gör det. Hur ska man göra?! Det går inte att plugga hela tiden. Inge roligt att plugga själv heller. Känner mig som en soffpotatis. Sitter i soffan med datorn i knät och skriver. Ska försöka plugga in över 60 begrepp till nästa fredag också.
Snälla kan någon bara komma hit och hjälpa mig?! Känns som att jag skulle behöva ett sommarlov nu. Nej juste har inga sommarlov längre. Är för gammal. Fast jag känner mig inte gammal. Är bara 19 år. :D

puss och kram

18 mars - pluggdag

Idag är det en riktig plugg dag. Eller det ska bli. Har inte hunnit något än.
Idag var jag och köpte sallad på Valvet och det är alltid lika gott. Innan det var jag på ett litet möte i Sigtuna där vi pratade om gymnastiken och så. Om ett tag ska jag nog till Johanna och plugga lite. Håller tummarna att det går bra. Nu ska jag börja med mitt plugg. Imorgon är det seminarium. Och jag måste ha med mig en lektionsplanering dit. Nästa vecka är det tenta och jag måste verkligen plugga sönder mig inför den. Önska min lycka till.

puss och kram

17 mars - snö

när jag vaknade och tittade ut genom föstret så såg jag att det snöade. Tar snön aldrig slut?! Känns som det skulle varit bättre om det hade regnat då hade kanske snön regnar bort, men nej... det kommer mer snö istället. En annan sak jag är lite irriterad på är att när jag ringde till sjukhuset. Man får klicka in sitt telefon nummer och så ringer de upp. Ringde dom kl 9 och de sa att de skulle återkomma kl 11. snacka om vänte tid för att kunna boka in en tid hos läkare. Suck. Vi får se om jag ens är hemma kl 11. eller om dom får för sig att ringa tidigare när jag inte är hemma. Ska nämligen på ett möte nu om ett jobb som jag kanske kan få. Håller tummarna för mig själv.

puss och kram

16 mars - sebbe

Sitter just nu och tittar på pogrammet Kobra. Där pratade de om filmen "Sebbe" och han som spelar huvudrollen. Fick se några klipp i från filmen och den verkar bra. I alla fall så spelar han riktigt bra. 


puss och kram

16 mars - dagen + johanna

Solen, älskar solen
Det är så härligt att solen har börjat titta fram lite oftare. Det gör mig verkligen glad. Dock fryser jag forfarande när jag går ut. Eftersom det blåser ganska kallt idag.
Idag har jag i alla fall varit i skolan och haft seminarium. Det varade bara i två timmar så det kändes ganska onödigt att åka fram-och-tillbaka till Uppsala bara för det. Men är det obligatoriskt så är det.
Nu ska jag snart sätta mig och plugga. Ska försöka läsa så mycket som möjligt i en bok som jag har eximinations seminarium på på fredag.
Skulle även vara skönt att ta en promenad med Johanna men vi får se vad det blir av det. Hon har nämligen tenta på lördag så hon rå pluggar nu. Ducktig flicka.
Hittade en fin bild på henne och mig i hennes blogg som jag också tänkte lägga upp på min.


Saknar verkligen den där tiden i gymnasiet. Även fast vi bråkade mycket så fanns vi alltid där för varandra.
Saknar alla raster vi satt i datasalarna och tog kort på oss själva, så jävla typist oss.
Saknar "Komunal" där vi alltid tog wok.
Saknar våra samtal vi hade med Kerstin som alltid gjorde att vi kramade varandra efter och hon bara skakade på huvudet och sa "tjejer tjejer.." Speciellt den gången i Italien
Saknar hur lärarna trodde att vi hörde ihop.
Saknar hur bra vi alltid jobbade tillsammans.
Saknar hur ärlig du var/är. Du sa alltid vad du tyckte och om något kändes fel.
Haha många minnen från gymnasiet... När man tänker tillbaka på tiden vi hade i Sfg så var den väldigt härlig. Vi fick vara med om så mycket tillsammans. Och vi lärde verkligen känna varandra. Det känns som att du vet allt om mig och att du vet precis hur jag fungerar, det känns verkligen super bra att ha en sån vän. Förut tvivlade jag faktiskt lite när jag sa att jag trodde vi skulle vara vänner för livet. Det känndes som att vi hade för mycket i ryggsäcken för att kunna vara det. Men nu kan jag säga det säkert. JAG TROR VI KOMMER VARA VÄNNER FÖR ALLTID!!!'

puss och kram

15 mars - dop

I söndags var det dop i Tungelsta. Det var min systerdotter Elin som skulle döpas.
Här kommer lite bilder från kalaset:



puss och kram


15 mars - melodifestivalen

I lördags var det melodifestivalen. Och jag hejade på Salem. Inte för att Anna var dåligt, utan Salem var bara så mycket bättre. När de utlänska rösterna var räknade så låg han på första plats och Anna låg bland de sista. Det tycker i alla fall jag är ett tecken som säger att det inte kommer gå så bra för Anna i Europa.
Den här versionen av Salems låt var riktigt rolig, Björn är bara för bra i såna här sammanhang. Jag hade i alla fall en trevlig kväll med härligt sällskap.


puss och kram

12 mars - trailer

Gillar verkligen de här filmerna och böckerna. De är hur bra som helst.


puss och kram

12 mars - min helg i förväg

Min helg känns väldigt fullpackad.

Idag:
Skola med seminarium (högläsning), Gymnastikträning, städning av mitt rum och så kommer Simon, Oskar, Yazmina, Hanna och Viola hit till oss ikväll. Ska även titta lite i Uppsala idag efter något man kan ha på sig på dopet på söndag, vet nämligen inte vad jag ska ha på mig än.

Imorgon, Lördag:
Dagen börjar med att jag ska vara gymnastik tränare mellan 10-12 och då kanske Viola följer med och tränar lite vilket vore kul, sen ska jag på födelsekalas fika i södertälje eftersom min kusin Amanda fyller 20 år på måndag. Därifrån är min plan att jag ska åka in till stan och möta upp Simon, Oskar, Yazmina, Hanna och Viola (eller var dom nu ska vara), på kvällen sedan är det melodifestivalsmys med tacos. Och förhoppningsvis kommer min Oliver på kvällen där också. Men vi får se.

Övermorgon, Söndag:
DOP!! + lite plugg på kvällen

-> Vi får även se om dagarna bjuder på något som jag inte riktigt räknat med, men det blir spännande att se...

puss och kram


11 mars - invigning i skolan

Idag skulle det vara invigning på skolan och här är scenen som hade byggt upp för det tillfället. Såg inget av själva invigningen men den vär säket bra. Här på bilden har vi alltid lika färgglada Stefan.


puss och kram

11 mars - saknar honom

Saknar honom!


puss och kram

10 mars - gymnastik

Idag har jag varit hemma och pluggat + att jag har varit tänare för världens bästa tjejer.
Här kommer en bild från en tävling som dom var med i och det är jag som är en av tränarna som står bredvid mattan:



puss och kram

10 mars - artikel

Hittade den här artiklen på aftonbladet, tyckte den var lite intreassant. Enligt den har jag en ljus framtid.

"Bland ekonomer, apotekare, journalister och kulturarbetare väntar ett överskott på arbetsmarknaden de kommande 15 åren. Däremot ser det mycket ljusare ut för lärare och ingenjörer". (http://www.e24.se/pengar24/jobb-och-karriar/tuff-framtid-for-ekonomistudenter_1914945.e24)



puss och kram


9 mars - på väg hem till mig

Har just beställt dessa leggings från nelly.com
Jätte fina.
Studded Leggings SEK 179, Club L - NELLY.COM


puss och kram


8 mars - söt

Så söt.
Det här är en bichon frise hund. Och jag vill ha!


puss och kram

8 mars - min vecka

Måndag: 14.15-16.00 Seminarium

Tisdag: 13.15-15.00 Föreläsning

Onsdag: Plugga + 17.00-19.30 Gymnastiktränare

Torsdag: 10.15-12.00 Föreläsning

Fredag: 12.15-15.00 Seminarium + Gymnastik + Utgång?

Lördag: 10.00-12.00 Gymnastiktränare + Kalas för kusin + mys med melodifesivalen

Söndag: 14.00 Dop


puss och kram


8 mars - skola

Idag har jag seminarium mellan kl 14.15-16.00
Ganska segt att bara sitta hemma och vänta på att få åka till skolan.
Det är i alla fall skönt att det är fint väder. det betyder kanske att tågen kommer att gå i tid så jag slipper stå och vänta. Funderar på att ta ett tidigare tåg än vad jag planerat för att verkligen komma i tid till skolan och så kan jag titta i lite affärer innan skolan också.
På söndag ska jag på dop och jag har ingen anning vad jag ska ha på mig. Kanske kan lite lite efter det.

puss och kra


7 mars - riktig cooling

Hon är bara så cool.


puss och kram

6 mars - lördag

Idag har jag varit med Oliver nästan hela dagen. Vi gick ut på en lång promenad i det fina vädret. Det var jätte mysigt. Vi spelade även Buzz en lite stund och så har vi även tagit det lungt och bara pratat. Alltså en superbra start på dagen.



Klockan 6 var det tjejmiddag med Emelie, Sanna och Tove. Det var mysigt som vanligt. Och Emelie hade lagat väldigt god mat som det bara är att tacka för. När jag körde hem så var det riktigt kallt, jag tittade på termometern i bilen och såg att det var -18,5 grader, ursh vad kallt.



Nu ska jag hoppa i säng. Natti natti.

puss och kram


5 mars - Lady Gaga

Lady Gaga kommer till Globen den 7 maj. Och Jag och Johanna ska gå och se henne, ska bli super kul


puss och kram

4 mars - fina gubbar

Idag var det ganska tråkigt i skolan, det enda som var bra det var väll sällskapet. Jag, Tove och Stefan ritade dom här fina gubbarna strax innan en föreläsning. Så söta blev dom.


puss och kram

3 mars - håret klippt

idag har jag varit med Johanna. Det var hur mysigt som helst. Hon gav mig ett sånt där halsband som man hade när man var liten och delade hjärta. Jag fick "bäst" halvan. sött.
Vi var och åt lunch på valvet där vi satt i två timmar och bara pratade, efter det åkte vi och klippt oss. Och efter det åkte vi hem till Johanna och fortsatte prata. Det var hur skönt som helst att prata av sig med henne.
jag klippt mig kortare än jag hade tänkt att jag skulle göra och när jag kom hem fick jag värsta ångeste, tyckte hela mitt hår var förstört. kort och fult. Precis som jag hade för ett år sedan. Då ville jag bara ha tillbaka mitt lång hår igen. Nu har paniken lagt sig lite men jag känner fortfarande att jag inte riktigt trivs. Men alla säger att det är fint så få väll tro på dom. Eftersom jag känner så har vill jag inte lägga upp någon bild. Vi får se om jag blir modigade någon annan dag den här veckan.

Längtar till på fredag för då kommer min älskling hit och sover hos mig. Ska bli hur gosigt som hellst. Tycker verkligen om honom super mycket och jag måste bara säga att jag har kämpat för att komma dit jag är med honom idag. Han var inte så lätt. Hahhaa.. sötast!

1 mars - snö

snön bara fortsätter att falla och det är inte kul.
Vinter jackan på och tågen försenade som vanligt.
Ska bli så skönt när snön försvinner och man kan börja ha lite vår-kläder på sig.

puss och kram

RSS 2.0