31 agugsti - stinsen med johanna

Idag har varit en ganska lugn dag.
Har varit med Johanna på Stinsen.Vi kollade lite i affärer och snackade. Innan vi gick till Stinsen så gick vi förbi vår gama skola, Sollentuna Fira. Pratade med vår gamla teater lärare, Kerstin. Alltid kila givande att prata med henne.

puss och kram

30 augusti - bilder

Bilder från i helgen med Tove och Sebastian:





puss och kram

30 augusti - första dagen

Först dagen i skolan är avklarad. Känns lite konstigt att vara tillbaka i Uppsala efter sommaren. Men det var skönt att man känner flera på kursen. Det är nu allvaret börjar. Kursansvarig berättade för oss att elever som läst denna kurs tidigare har tyckt den varit svår och att det har varit mycket att läsa. Men den har ändå varit väldigt givande. Under två månader den här terminen kommer jag att ha VFU (praktik), känns jätte nervöst. Men men... det är inget jag ska tänka på nu. Det är först i november och innan dess ska 2 tentor och 4 uppgifter bedömas.
Imorgon så har jag inga lärarledda lektioner så jag ska försöka läsa så mycket jag orkar av den inhandlade litteraturen. Ska även försöka träffa Johanna en stund.

Nu blir det Fångarna på Fortet

puss och kram


29 augusti - sista dagen på lovet

Imorgon börjar skolan igen. Sommarlovet är slut. Önskar att de hade varit längre.
Nu ska jag sova så jag orkar med dagen imorgon

puss och kram

28 augusti - heden gäst bloggar

japp då sitter vi alla tillsammans hos olivers najsa 1a och krökar! lite ont i knät har man efter operationen från i tors men det stoppar en inte från att besöka mp! david o pontus spelar nhl o det står 1-0 till pontus.. "ovanligt"! david är lika sur som vanligt o gör ingen besviken med sina tripping utvisningar! :) oliver är en grym host o serverar drinkar till höger o vänster. det är definitivt en lägenhet ni borde besöka.. musiken pulserar just nu till madcon - glow! naaaajs :) snart bär det av till mp... får se hur mkt dans det blir, man haltar ju inte litegran.. men träffa trevligt folk iaf :) synd att david inte kan hänga med bara :(

// Heden


27 augusti - 6 månader

6 MÅNADER
Idag har Oliver och jag varit tillsammans i 6 månader. Helt sjuk vad tiden har gått snabbt. Känner mig fortfarande alldeles nykär när jag är med honom. Det där lilla pirret i magen.
Nu ska jag snart åkte till honom. Vi ska ha en mysig kväll. Men har inte bestämt än vad vi ska göra. Kanske restaurang, kanske bio, vi får se.



Älskar dig Oliver, och kommer alltid att göra!!!

puss och kram

26 augusti - min dag

Idag har varit en bra dag.
Dagen började med en motionrunda tillsammans med Johanna. Tyvärr började det regna mitt under vår runda så den blev inte så lång som vi kanske hade önskat. Nu på eftremiddagen har jag varit med Tove. Vi hade en riktigt trevlig kväll inne i stan. Det blev shopping, prat och god mat.
Imorgon firar jag och min älskling 6 månader. Ett helt halv år! Känns helt underbart när jag tänker på det.

puss och kram

25 augusti - gymnastik

Idag körde gymnastiken igång på riktigt. Det var riktigt roligt. Kul att träffa tjejerna igen. Tror att termien kommer att bli rikigt bra.
puss och kram

24 augusti - sprang

idag har jag varit med Johanna.
Vi började vår dag med att åka till Sigtuna och äta en god sallad och sedan tog vi en mysig promenad i den lilla stan. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det är så himla lätt att prata med Johanna. Vi kan verkligen prata om allt. Och vissa ämnen kan vi prata om i evigheter. Så kul att ha en sån vän. Johanna tvingade mig även att springa med henne nu ikväll. Sammanlagt var vi ute i en timme, både sprang och gick snabbt. Kommer säkert ha träningsvärk imorgon. Men det känns kul. Jag och Johanna har bestämt att vi ska få bättre kondis och ska försöka springa tillsammans så ofta det går. Skulle verkligen behövas!
Nu ska jag snart sova. Bara 5 dagar kvar på sommarlovet, vilken ångest.

puss och kram

20 augusti - hemma hos älskling

Just nu sitter jag hemma hos älskling. Vi har precis ätit tacos. Nu blir det film i soffan med cola och chips. Oliver fick sitt internet idag så han är lycklig. Här är en bild på när han fixar iordning det:


här våra underbara ljus som är tända på bordet framför oss:


puss och kram

20 augusti - möte i sigtuna

Idag har jag varit på gymnastik möe i Sigtuna med Johanna och Kirsi. Det var givande och jag längtar redan till på onsdag då första riktiga träningen är.
Just nu sitter jag och fixar med min Ipod och nya mini datorn. Och snart ska jag åkte till Jakobsberg.

puss och kram

19 augusti - mini-pc

Idag har varit med pappa i Uppsala. Vi beställde nya glasögon till honom. Lunch åt vi med mamma på UKK, där är det nästan alltid god mat. På eftermiddagen åkte jag till ONOFF i Väsby och köpte min efterlängtade Mini-PC. Är verkligen super glad nu.


puss och kram

18 augusti - vädret

Var precis inne på Aftonbladets väder och jag kan säga "sommar är slut". Ser inte ut att bli över 20 grader någon gång den här veckan vilket jag tycker är tråkig. Det är ju fortfarande augusti och borde var 25 grader varmt och man borde kunna bada och sola fortfarande. Men nej.. det är bara regn och dåligt väder. Tråkigt!


puss och kram


17 augusti - jennie och pappa dag

Idag har det blivit en riktigt "Jennie och Pappa dag". Vi åkte in till stan och åt middag och gick på Allsång på Skansen. När vi var på väg till resturangen så träffade vi på två killar som ville interjuva och ställa några frågor om det kommande valet till pappa. Så snäll som pappa är ställde han självklart upp. Nu kommer hans lilla interjuv komma med på Agenda på söndag. Så alla ni som är sugna att höra vad han sa får lyssa då.


När vi var på väg till Skansen så började det regna. Pappa hade som tur med sig ett paraply men det var ju blött på alla gator vilket gjorde att det gick igenom skona och man blev lite blöt om fötterna. Men det kanske var bra att det små regnade lite, för detta gjorde att det inte var så mycket människor som trängdes på Skansen.


Under tiden vi satt på Skansen ringde min syster som skulle åkt till Turkiet idag och berättade att deras flygplan hade blivit träffat av blixten och var tvugna att vända tillbaka till Arlanda i luften. Helt sjukt att något sånt kan hända. Men man få säga att det är tur att inget alvarligt hände när planet träffades. Det går att läsa mer om händelsen på expressens hemsida. Länk: http://www.expressen.se/Nyheter/1.2100619/katerina-janouch-pa-planet-nu-dor-vi Nu håller vi tummarna att de kommer iväg imorgon bitti istället.



puss och kram



17 augusti - det är över nu

Nu är det över. Jag har gjort tentan och det gick relativt okej. Satt i lite mer än två timmar. Nu är det bara att vänta på resultatet. Det var en riktigt svår tenta. Speciellt när det var snart ett år sedan jag läste kursen och inte kommer ihåg allt som vi pratade om då.
Nu är det 12 dagar kvar innan skolan börjar på alvar. Och dessa 12 dagar ska jag försöka ta det så lugnt som möjligt. Kanske åka in till stan någon dag och så. Men fram för allt njuta av min lediga tid.

puss och kram

16 augusti - snart tenta dax

Nu börjar dagen lida mot sitt slut. Min dag har mest bestått av plugg inför den kommande tentan som är ägerrum imorgon. Jag känner mig nöjd med mitt plugg och nu är det bara att hålla tummarna att det kommer "rätt" frågor på tentan. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll eftersom jag måste gå upp kl 6 imorgon.
Idag har jag även varit gymnastiktränare för första gången efter sommaren och det var nog det roligaste jag gjort på länge. Har verkligen saknat gymnastiken. Ska bli kul när allt kommer igång igen.
nej nu ska jag inte sitta vid datorn länge. Jag ger mina anteckningar en sista blick sen beger jag mig mot sängen.

puss och kram

16 augusti - tenta plugg

Imorgon är det tenta 8.00-12.00 och idag spenderar jag min dag inne framför ett block med papper med en penna i handen och bara pluggar. Vill inte sitta imorgon och inte kunna ett skit. Måste ge det här ett ärligt försök. Men måste med ge att jag inte är hundra på att jag kommer att få godkänt. Det är nämligen någon ny som gör tentorna nu för tiden så vet inte hur den personen gör. Hoppas hon/han gör enkla tentor. Men det ska bli skönt imorgon när allt är över. Då är det bara att njuta av 1½ vecka av ledighet innan skolan börjar igen.

puss och kram

15 augusti - men helg

I helgen så har Oliver flyttat till en egen lägenhet. Här är en bild på hans tidigare rum när det är helt ut flyttat:



och här är en bild på den nya lägenheten med alla kartonger:



Igår så hade vi en trevlig kväll hemma hos Oliver tillsammans med Heden och David. Vi åt kräftor och kladdkaka.
Idag så var jag, Oliver och hanns mamma på IKEA och köpt massor till lägenheten. Det har nu blivit mycket finare och det kommer nog att bli ännu finare när han fått till lite mer. Det kändes tråkigare än vanligt att åka ifrån honom igen. Hade gärna stannat hos honom i några dagar till i den nya fina lägenheten tillsammans med den person som jag älskar mest.

Lite fler bilder från helgen:

i fredags städade Heden sin dusch

igår natt somnade heden i soffan och David satt och spelade på Olivers dator i väntan på att få skjuts hem.

puss och kram

13 - fredag den trettonde

Just nu sitter jag hemma och pluggar med Johanna. Det rullar på. Om några timmar ska jag åka till Oliver och titta på och kanske hjälpa till lite när dom flyttar.

puss och kram

12 augusti - trevlig kväll



puss och kram

12 augusti - dagens låt



puss och kram

11 augusti - min dag

Idag har jag varit och hälsat på hos mormor. Vi tog det lugnt hemma hos henne och satt och små pratade. På hemvägen träffade jag Emelie och Sanna på Sollentuna Centrum. Vi tog en fika och pratade lite. Nu har jag varit hemma i några timmar. Hunnit äta middag och sitta vid datorn. Dock har jag inte hunnit plugga så mycket idag vilket inte är så bra. Men imorgon får det bli destå mer.

Exakt för ett år sedan, 11 augusti gick jag och Oliver på bio för första gången. Var så himla nervös när jag åkte in till stan. Pratade med Tove på vägen in och hon försökte lugna mig och sa "Allt kommer att gå bra" och det gjorde det ju också. Men oj vad det pirrade i magen när jag skulle träffa honom. Nu är jag kärare än någonsin och är glad att jag har världens bästa kille som pojkvän. Älskar dig Oliver!



puss och kram

10 augusti - trailer

Hittade en triler på en film som kommer ut snart som är en parodi på twilight filmerna. Otroligt sjuk men kul i alla fall.


puss och kram

9 augusti - johanna och lost

I natt har Johanna sovit hos mig. Vi satt uppe jätte länge och tittade på gamla LOST avsnitt. Nu är Johanna helt fast i serien. Vilket jag redan varit ett tag. Idag så var hon kvar hon mig till kl 18.00 och vi har blandat dagen med plugg och LOST avsnitt. Känns i alla fall som att min dag var produktiv, skrev 5 sidor på datorn med frågor till mig själv som jag nu bara behöver lära mig, vilket inte är det lättaste.

(gammal bild på mig och Johanna från våren 09)

puss och kram


7 augusti - dagens



puss oh kram

6 augusti - ny möbel till rummet

Idag har jag varit och köpt mitt bord. Och jag hoppas att jag snart kan få ordning i mitt rum. Jag har inte hunnit montera klart så därför blir det en bild från ikeas hemsida stället. Kväll har jag haft en tjejkväll med mamma. Vi har ätit kräftor och haft det mysigt. Pappa är nämligen inne på DN-galan vilket jag tror är ganska kul. Veckan som närmar sig kommer mest bestå av plugg vilket inte känns så roligt. men men vad gör man inte för framtiden.

puss och kram

5 augusti - hemma från öland

Kommit hem efter några underbara dagar på Öland tillsammans med älsklingen. Har både hunnit med att vara i borgholm och kalmar + att vi har tagit det lugnt.
Här kommer lite bilder från resan:










puss och kram


31 juli - öland imorgon

Just nu sitter jag hemma hos Oliver. Allt är packat och imorgon drar vi oss till Öland. Ska bli skönt att komma iväg lite och ta det lugnt. Nu hoppas vi bara på bra väder, eller ialla fall inget regn.

Kommer hem på torsdag igen och då blir det mer bloggning. Kommer inte blogga något från Öland.

puss och kram

RSS 2.0