30 maj - en händelserik söndag

Idag vaknade jag bredvid min älskling. Alltid lika mysigt.
Idag så kom min syster Linda och hälsade på med sina barn Elin och Alicia. Det var mysigt att träffa dom igen. Och Alicia var som alltid full med energi. Vi hoppade studdsmatta och räknade hopp. Under tiden hjälpt Oliver pappa med att klippa grästet med hjälp av åkgräsklipparen. Han var super duktig! Bjuder på en bild på det här nedan.
Idag har jag även pluggat ganska mycket. Det har gått ganska bra. Men känner att man är ganska trött på att plugga nu och ett sommarlov skulle verkligen sitta bra.




puss och kram

29 maj - tyskland

kvällens vinnare


puss och kram

29 maj - bullar i stora lass

Idag har jag hunnit med mycket.
Dagen började jag med att ha gymnastikavslutning med UT-tjejerna. Vi hade fem-kamp med dom och jag höll i en gren där man skulle äta mums-mums så snabbt som möjligt utan att använda sig av sina händer. Det var riktigt roligt. Med många skratt. Speciellt när tjejerna ville att även jag och Johanna skulle tävla. Jag förlorade självklart den tävlingen men det var roligt i alla fall.
När jag kom hem så satte jag mig och pluggade. Pluggade i ca 4 timmar plus att jag tog en paus för att städa mitt rum innan Oliver kom hit.
Vid fem hämtade jag Oliver vid station. Vi åkte hem till mig och ställde oss i köket och bakade bullar. De blev rikigt goda. Här nere kommer två bilder från detta.
Men just nu sitter vi och tittar på finalen i Eurovision. Hoppas rätt låt vinner. :)



puss och kram

28 maj - herkules

Är hemma från skolan nu och har satt mig för att plugga. Men tänkte passa på att skriva ett inlägg först. IDag hade vi redovisning av vårat temaarbete. Vi hade Herkules som tema. Det blev faktiskt helt okej.

puss och kram

28 maj - skolan

Sitter i skolan och har gjort klart vårat arbete. Om en timme börjar vårt seminarium. Det kommer hålla på i fyra timmar, vet inte riktigt vad som ska ta så lång tid men vi får väll se hur det blir. Det kommer i alla fall att bli sista gången vi sitter tillsammans i den här klassen. Nu har en termin snart gått och nästa termin är det bara att lära känna nya. Vilket ska bli både jobbigt och roligt.

Ikväll blir det plugg, plugg och lite mer plugg. Ska inte bli så roligt men väldigt nödvändigt.

puss och kram

27 maj - tors

Har suttit och tittar på eurovision ikväll. Lite tråkigt att Anna inte gick vidare eftersom vi då inte har någon att heja på i finalen. Men det var ju inte så oväntat.
Idag har jobbat hela dagen och är helt slut i både fötterna och huvudet. Imorgon blir det seminarium från 13.00-17.00. Men vi hade tänkt att träffas redan kl halv 9. Imorgon kommer inte jag ha möjlighet att gå på gymnastiken heller. Måste nämligen plugga istället. Tråkigt.

Längtar till helgen <3

puss och kram

27 maj - 3 månader

Idag har jag och Oliver varit tillsammans i tre månader. Är super glad för detta och jag önskar att det får hålla länge till. Älskar honom.



puss och kram

26 maj - tv

Min dag har varit bra. Jobbat + gymnastik.
Imorgon blir det ännu mer jobb.

Sitter och tittar på Lyxfällan nu. Helt sjuk hur dåligt koll folk kan ha på sina pengar. Hoppas man själv aldrig hamnar i en sån situation någon gång. Men det gäller väll bara att vara medveten om vad man gör av med.
Snart börjar Efterlyst även det ska jag se. Måste även plugga lite också. Försår inte hur jag ska hinna allt i helgen. Har min tenta på onsdag och innan dess måste jag hinna plugga skiten ur mig. Men vet inte hur jag ska hinna. Men det ska väll gå... Är "ledig" på måndag och tisdag så då blir det plugg, plugg, plugg. Men i helgen ska jag hinna vara med min älskade Oliver och fira att vi imorgon har varit tillsammans i tre månader. TRE UNDERBARA MÅNADER!!

puss och kram

25 maj

Grillen är åter hittad! Den har nu kommit hem igen. Den hade bara förvillat sig till grannen.

Idag har jag jobbat, varit på gymnastik-fritidsavslutning och varit en liten stund med Johanna. Imorgon blir det jobb igen och sedan gymnastik med UT tjejerna.

Idag fick jag även reda på att Oliver fick lägenheten som ha vill ha. Så ett stort Grattis till honom. Den var verkligen jätte fin.

puss och kram

24 maj - vår grill är borta

Någon har tagit våran GRILL! :O
Idag när vi skulle gå ut ock grilla så upptäckte vi att våran grill var försvunnen. Vet inte vad som har hänt men kanske har någon klåfingrig människa varit här på vår baksida och tagit den. Förhoppningvis hittar vi den på något korkat ställe men i annat fall så är den för alltid borta. Vilken tur att vi hade en till grill så nu ska jag gå och äta.



puss och kram

22 maj - i jakobsberg

Sitter just nu hemma os Älskling. Det har varit en varm och solig dag. Vi tog en promenad till någon båtkrog och tog en glass tillsammans med hans kompisar. Det var mysigt.
Tidigare idag har jag jobbat och just nu sitter vi och tittar på fotboll. Inter vinner. Grattis till dom!
Nu ska jag och Oliver titta på en film vi har hyrt. Den heter "The Box", hoppas den är bra. Imorgon kommer jag nog stanna här ett tag sedan blir det nog att börja plugga på tenta snart. Suck.. plugg plugg plugg. Det är allt man gör. Men nu är det snart slut med det!

puss och kram

20 maj

Min dag har varit okej. Lite bättre än dagen igår. Har jobbat och varit i skolan och jobbat i arbetslaget.
Imorgon blir det jobb igen och sen skola efter allt detta så avslutar jag dagen med gymnastik.
Är super mycket i skolan just nu. Skulle helst stoppa huvudet i sanden och skita i allt men det går tyvärr inte. Nu är det bara att kämpa och kämpa. Nu har jag bara 2 seminarium och två tentor kvar innan den här terminen är slut. Ska bli så himla skönt när allt är över och man kan slappna av ett litet tag. Längtar verkligen till det.
En annan sak jag längtar till är att träffa Oliver igen. Känns som vi träffas alldeles för lite. Bara en gång i veckan. Hoppas det kan bli mer när mitt sommarlov börjar.

puss och kram

20 maj - torsdag

Solen skiner och det är 20 grader vartm ute.
Nu ska jag snart iväg och jobba och efter det ska jag till Uppsala och jobba med arbetslaget.
Hoppas den här dagen blir bättre än förra.

puss och kram

19 maj - irri

Idag har det inte varit en så rolig dag. känns som jag varit irriterad och stressad hela tiden. Det är verkligen inte det jag vill vara. Känns som sommaren verkligen är efterlängtad nu.

puss och kram

18 maj - varmt

Det är så härligt att det är varmt ute. Att man kan gå utan jacka utan att frysa. Nu känns det som att sommaren är på väg till Sverige på riktigt. SKÖNT!

puss och kram

16 maj - klocka

Igår fick jag en jätte fin klocka av min älskling. Det var en vit jet set klocka.
Älskar honom.
Tack, tack, tack, tack älskling!!! Du är underbar.


puss och kram

16 maj - plugg

plugg...plugg...plugg...plugg...plugg
Sitter och pluggar inför tentan jag har imorgon. Ska bli så skönt när allt är över. Känner att jag behöver sommarlov nu. En pluggfri tid. Men har hur mycket som hellst kvar innan det är dax för sommar.

puss och kram

16 maj - johan glans

Så bra!!!!!


puss och kram

13 maj - kristihimmelsfärd

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Det har varit en lång dag.
Vaknade upp hemma hos Oliver, var hos honom fram till kl halv sex sedan åkte jag hem. Här hemma har jag pluggat, pluggat och pluggat.
Kändes väldigt konstigt att träffa Oliver på en vardag. Men tack vare den underbara Kristihimmelsfärd så fick jag det.
Förlåt... Men jag vet faktiskt inte vad den här dagen är för speciell. Men den var faktisk ganska behövlig i år. Känn som mitt liv bara består av plugg, skola och jobb. Den lilla tiden jag får över försöker jag spendera med pojkvännen och mina tjejkompisar. Önskar dock att den lilla tiden var längre.
Idag ränkade jag de få lektionerna jag har kvar den hä terminen. Det var: 2 föreläsningar, 3 seminarium (varav 2 är examinerande med redovisningar av grupparbeten) och 2 tentor + kanske en omtenta den 11 juni, har inte fått svar från den än. Men som ni ser kan man snart se ett slut på denna vårtermin. Nu är mina förhoppningar att jag får såpass mycket godkänt att jag får fortsätt upp i B-kursen, annars får det bli en annan A-kurs.

Nu ska jag hoppa i säng. Ska nämligen köra mamma till tåget tidigt imorgon. Så ska försöka sova snart.

Imorgon blir det JOBB mellan 9.30-18.00. Sedan blir det gymnastik, utan Björklund, lite tråkigt faktiskt.

Natti

puss och kram

11 maj - plugg

Solen skiner och jag sitter inne och pluggar. "Suck"

puss och kram


9 maj - helgen

Helgen har varit bra.
Jag har jobbat och så har jag varit hos älsklingen.
Igår eftermiddag åkte jag till Oliver, Under kvällen spelade vi spel, tittade på fotboll och lagade mat. Vi hade även kladdkaka, chips och godis som mys efteråt.
Idag följde jag med Oliver när han skulle titta på två lägenheter tillsammans med sina föräldrar. Båda två var ganska fina. Hoppas det går bra med lägenhetsköp nu. Efter det hade vi en mysig eftermiddag hemma hos Oliver. Klockan halv 7 åkte jag hem. Det är alltid lika tråkigt att åka ifrån honom. Känns som det är en evighet tills vi ses igen. <3

ÄLSKAR HONOM!




puss och kram

8 maj - bilder

Bilder från igår:



puss och kram

8 maj - lady gaga

Igår var jag och Johanna och såg Lady Gaga på Globen. Det var helt fantastiskt. Hon var hur grym som helst.
Jag tog massor med bilder men tyvärr hittar jag inte dator sladden till kameran så som får ni se vid ett senare tillfälle. Nu ska jag iväg och jobba. Sen ska jag åka till Oliver och ha myskväll. Det ska bli super.



puss och kram

6 maj - imorgon blir det Lady Gaga

Imorgon ska jag och Johanna gå på Lady Gaga på Globen. Innan dess ska vi äta middag tillsammans. Det kommer bli en riktigt toppen kväll med min älskade Johanna.
Förra året var jag och Johanna och såg på Britney Spears när hon var i Sverige. Det var också riktigt roligt. Det känns som att det börjar bli en tradition att vi går på konserter tillsammans. Undra vad det blir nästa år?



puss och kram

5 maj - onsdag

Kom precis hem efter en promenad med Johanna. Snart ska jag iväg till Sigtuna och ha gympafritids på Sta Getrud. Sen blir det hem och äta och efter det till Ekilla hallen för att vara tränare.
Igår fick jag även ett paket på posten som innehöll ett kuddfodral som jag längtat efter. Så här ser den ut:


puss och kram

4 maj - tenta

Idag har jag varit i skolan. Fick även tillbaka en tenta som jag gjorde för att tag sedan. OCh jag blev super glad när jag såg att jag hade fått 29 poäng vilket resulterade i att jag fick VG. Blev verkligen super glad. Då känner man att man kanske kommer att klara det här. Nästa tenta är om 2 veckor och då vill jag göra lika bra ifrån mig. Hoppas hoppas hoppas det går bra.

puss och kram

3 maj - idag

Idag har jag varit i skolan och så har jag varit i Sigtuna på ledarmöte. Idag träffade jag även min älskade Johanna en liten stund. Vi tog en promenad och så pratade vi lite. Fick även en liten väska av henne som kommer att vara perfekt till sommaren. Tack Johanna för den!

puss och kram

2 maj - valborgshelgen

Min helg har varit riktigt bra.
Har umgåtts med trevliga människor och det har varit ett toppen väder.
På Valborg så var jag i Uppsala hela dagen. Det började med sill-lunch på UKK med mamma och pappa. Jag själv äter inte sill så jag åt det andra som bjöds. Efter sill-lunchen så gick vi och kollade på mösspåtagningen. Vid tre åkte dom hem och jag stannade kvar. Jag gick till Ekonomikum parken där jag mötte upp Oliver och några av hans kompisar. Vi hittade en plats i parken och satte oss och grillade. Efter grillningen åkte vi hem till Anna där vi bytte kläder för att sedan åka till Flogsta där det var en fest på ett tak. Det blev en mycket trevlig kväll. Kl 02.00 låg man i sängen. Så det blev ingen jätte lång ute kväll.





Dagen efter (1 maj) vaknade vi hemma hos Anna där vi hade sovit över. Vi följde med henne till jobbet och var sällskap där hela dagen. Anna jobbar som frisör och Pontus och David fick hjälp att fixa till sina frisyrer lite grann. Vid 6 tiden åkte vi hem därifrån. Jag och Oliver blev avsläppta hemma hos mig. Vi hade en lugn och mysig kväll med film och god mat.







Idag så har jag haft en super lugn dag. Jag har pluggat lite och fixat i mitt rum. Imorgon blir det skola igen med föreläsning och seminarium. Imorgon kommer även Johanna hem efter en vecka i Tunisien. Har saknat henne super mycket och det känns tryggt att hon snart är på svensk mark igen och jag hoppas kunna träffa henne så fort som möjligt.



puss och kram

RSS 2.0