23 nov - klarade den

Klarade tentan!! JIPPI !!!

puss och kram

22 nov - grattis

Grattis K-F till segern i Biggest Loser. Han gick ner 75,5 kg vilket är helt otroligt. Även Rune gjorde en riktig prestation när han gick ner 49 kg och vann hemma-priset som var på 100.000 kronor.


puss och kram

22 nov - biggest loser

Snart är det dax


puss och kram

22 nov - biggest loser sverige

Ikväll är det final i Biggerst Loser. Tycker att det är tråkigt att programmet tar slut men hoppas att det kommer en ny säsong nästa höst. Tänk vad mycket dom två som står i finalen har gått ner. Helt otoligt. Titta bara på bilderna.




puss och kram

18 nov - plugg

Plugg plugg plugg....
Håller på attskriva lektionsplanering. vill bara bli klar och skicka in den. Börjar bli trött nu.

puss och kram

17 nov - bild

Här kommer en bild från tävlingen i helgen. Här sitter vi och väntar på prisutdelningen.
Det är visom är den lilla gruppen längst fram.


puss och kram

16 nov - dagens låt



puss och kram

16 nov - nervös

Börjar bli nerövs inför nästa måndag då det kommer en lärare från univeristetet och tittar på mig när jag ska hålla en lektion på min vfu plats. Hoppas det kommer att gå bra. Men jag är i alla fall jätte nervös redan.

puss och kram

15 nov - smygande panik

Känner en smygande panik närma sig. Känns som jag har tusen grejer som måste göras just nu. lektionsplaneringar, matematik uppgift, två individuella utvecklingsplaner och en uppgift i att synliggöra elevers arbete är kvar att göra och hänger över än. Plus att har har gymnastiken och jobbar extra. Känns som att vännerna och pojkvännen får ta stryk för mitt hektiska liv. Men efter jul hoppas jag att allt blir lite bättre. Börjar en ny kurs då som jag hoppas ska bli lite skönare att läsa.

puss och kram


14 nov - min underbara helg

Igår var det en riktigt lång dag. Men den var även otroligt rolig.
Den började med jag klockan ringde 8.00. Skulle nämligen vara i gymnastikhallen 9.00 för att ha genrep inför tävlingen som ägderum senare på dagen. Träningen var som en riktig berg-och- dalbana. Men när vi väl kom till tävlingen så föll alla bitar på plats. När det var prisutdelning så var vi alla nervösa. När de skulle dela ut tredje platsen trodde i alla fall jag att jag hade hört fel. De ropade i alla fall upp oss. Sigtuna Märsta GK! Vi skrek och var super glada. Är verkligen hur stolt som helst för att ha sådana duktiga tjejer i min grupp. Förutom att vi kom trea så fick vi bäst poäng i matta och näst bäst i hopp. Vilket är helt otroligt.
När tävlingen var slut så bar det av hem till Oliver. Hoppade in i duschen och bytte om. Vi skulle nämligen till Uppsala på inflyttningsfest. Det blev en riktigt lyckad kväll.

Om ni kan läsa har min helg varit helt kanon. Vet inte när jag hade så roligt senast. Men nu tillbaka till verkligenheten. Men plugg, praktik och massor med stress.

Längtar verkligen till julen. Ska bli så skönt att kunna slappna av och kunna ta hand om sig själv lite.

puss och kram

14 november och johanna blir 20 år

Idag fyller Johanna 20 år. Hon lämnar tonåren och är nu inne i 20-års åldern. Kan inte säga något annat än välkommen. Hoppas du kommer trivas. Helt otrolgt vad snabbt tiden har gått. När jag lärde känna Johanna var jag 13 år och gick i åk 7. Det har redan gått 7 år sedan vi blev vänner och jag hoppas det blir flera år till.

GRATTTTTTTIS !!!!!!!!!


puss och kram



14 - farsdag

Idag är det farsdag och då bjuder jag på en bild på Pappa.


puss och kram

11 nov - julkalendern

Årets julkalender.


puss och kram

10 november

Sitter ocg myser framför tvn och tittar på Efterlyst. Börjar faktiskt bli väldigt trött. Tror jag ska gå och lägga mig om bara en lite stund. Att vara på vfu tar verkligen på krafterna och man blir alldeles slut efter 6 timmar i skolmiljö. Idag fick jag och Sabina hålla i en Engelska lektion. Hade en 5 sek genogång med ordenarie läraren om vad de skulle göra sedan fick vi ta hand om det. Lite kaos, men otroligt roligt också. Ska bli roligt när man sen kommar att få hålla  egna lektioner och man lärt känna eleverna bättre.


puss och kram

10 nov - onsdag

Nu ska jag snart iväg till gymnastikhallen och tjejerna ska träna inför tävlingen på lördag. Håller tummarna att alla bitar faller på plats ikväll och att allt går bra.

puss och kram

9 nov - min

MIN ÄLSKLING


puss och kram

9 nov - vfu

Idag har jag haft min första dag på min vfu plats. Känns riktigt bra och ska bli spännande att se hur de här närmaste veckorna blir.

puss och kram

5 nov - dax för jobb

Nu ska jag iväg till jobbet.


puss och kram


1 nov - min helg

Min helg var faktiskt riktigt bra. Jag och Oliver lagade god mat och spelade bowling med hans kompisar. Här är två bilder från helgen.



puss och kram

RSS 2.0