30 april - uppsala

Uppsala på Valborg!!!

puss och kram

29 april - dax för tenta

Snart bär det av till uppsala för att skriva tenta. Just nu längtar jag tills kl 17.00 då tenta tiden är över och jag har gått därifrån.
I eftermiddag ska jag åka till sollentuna och gratta Lollo i efterskott tillsammans med Emelie, Sanna och Tove. Vi ska fika och även lämna över en liten present.
Nu ska jag ta och plugga det sista.

puss och kram 

28 april - hemma och pluggar

Just nu sitter jag hemma och pluggar inför tentan imorgon. Det går faktiskt helt okej. Jag kan snart alla mina anteckningar och då är det bara att hålla tummarna att det räcker.
Snart ska jag åka till Sta Gertrud skolan som ligger i Til utanför Sigtuna och vara gymnastikledare åt några elever som ska få prova på gymnastik på deras fritids. Förragången jag var där var det en 1:a som vi skulle leda och det var otroligt jobbigt. Nu tror jag att det är lite äldre elever vi ska ha. Efter att ha varit där i drygt en timme så ska jag snabbt hem och sedan in till Märsta och vara tränare för mina underbar gymnaster.
Just nu vill jag bara ha morgondagen överstökad så jag slipper ha den där klumpen i magen som man alltid har innan prov och tentor.

puss och kram


27 april - plugg + teater

Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat. På torsdag har jag nämligen tenta.

Förutom att ha pluggat super mycket var jag på teater i Uppsala idag med mamma. Vi såg en tolkning av En midsommarnattsdröm. Den var riktigt rolig.



Nu ska jag sova för att orka med alla mina planer imorgon.

Puss och kram

26 april - eclipse

En ny Eclipse trailer


puss och kram

26 april - pappa fyller år

Grattis Pappa!!!



puss och kram

25 april - vecka 17

Vecka 17

Måndag: Seminarium 8.15-10.00 + Pappa fyller år
Tisdag: Teater med mamma 18.00
Onsdag: Gympa Fritis 14.30-15.30 + Gymnastiktränare 17.00-18.00
Torsdag: Tenta 13.00-17.00
Fredag: Valborg i Uppsala
Lördag:
Söndag:

(Alla dagar fram till och med torsdag är det plugg så fort jag inte gör något annat)

puss och kram


25 april - Rebound



puss och kram

24 april - bounce

Igår var jag och såg Bounce på Globen tillsammans med Oliver, olivers mamma och lillebror. Det var en riktigt bra föreställning som jag är otroligt glad att jag har fått sett.




puss och kram

21 april - skalaarbete

Idag i skolan hade vi en annorlunda lektion. Vi skulle göra ett skalaarbete. Vi i min grupp förstorade en snusdosa 3:1. Det var ett roligt arbete men även ganska jobbigt och till och med ganska svårt.




puss och kram

20 april

Idag vet jag inte vad jag ska skriva om i min blogg.

Jag har pluggat ganska mycket idag och varit i skolan som vanligt. Imorgon ska jag tillbaka till skolan och plugga lite till. Dagen kommer att avslutas med att jag ska vara gymnastik tränare. Vilket alltid är roligt.

puss och kram


19 april - ?

Varför får jag ett leende på mina läppar så fort jag tänker på dig?
:)

puss och kram

19 april - flyga genom vulkan aska



puss och kram

19 april

Nu ska jag snart iväg till skolan. Idag är det räknestuga i 3 timmar mellan 13-16. Problemet när man börjar vid 12/13 är att man inte riktigt vet när man ska äta lunch. Idag blir det nog så att jag köper en sallad när jag är på väg dit och så äter jag den där. Man kan ju inte äta innan man åker. Då blir man jätte hungrig innan man slutat skolan och tappar all koncentration Inte bra.
Idag får jag nog åka ensam till skolan. Tove har inte hört av sig så jag tror inte hon tänker komma idag. Men jag tycker att man börjar komma in i klassen nu riktigt bra och det finns flera riktigt trevliga människor där.

Dagens outfit på mig:



puss och kram

18 april - bild

Gick in på min systersblogg och hittade den här bilden på mig själv från förra veckan när jag och pappa var där och hälsade på. Här sitter jag och matar Elin.


puss och kram

18 april - söndag

Kom hem från Oliver för ungefär en timme sedan. Alltid lika mysigt att vara där. Igår var vi på bio och såg "I Love You Philip Morris" Den var faktiskt ganska rolig. Så den rekomenderar jag om ni inta har något annat för er.


När vi hade varit på bio åkte vi hem till Oliver. Där hade hans snälla sambos stökat till hans rum och låst sina egna så att han inte skulle kunna göra något tillbaka. Då var det faktiskt lite synd om Oliver. Men det var lite roligt att se hur mycket tid hans kompisar hade lagt ner bara på att förstöra. De hade skrivit en lapp som de lagt innan för dörren och sedan pilar som ledde till Oliver rum.



Nu ska jag iväg till södertälje och fira min morfar. Ska bli ganska kul.

puss och kram


18 april - tävling

Igår var jag på tävling i Täby med mina gymnastik tjejer. Dom var super duktiga men tyvärr blev det ingen medalj den här gången. De fick höga poäng och allt flöt riktigt bra hela dagen. 

Världens bästa gymnastik tjejer



Värdens bästa tränare Jennie och Johanna.
(någon gymnast gör V täcken bakom oss, kul)

 

puss och kram


16 april - fredag

Idag har dagen varit full av händelser. Orkar inte gå in på alla men dagen har absolut varit helt okej. Jag var tex ute på stan i Uppsala och köpte ett par nya solglasögen som var super söta med små blommor på. Nu på kvällen har jag ätit gott och umgåts med mina föräldrar, vi åt krabba. Den här dagens väder har verkligen varit speciellt. Det har regnat, varit stålande sol och så har det haglat. Helt sjuk hur snabbt vädret kan svänga.

Imorgon ska mina gymnastikflickor ut och tävla. Ska bli super spännande. Hoppas verkligen att det går bra för dom och att de kommer känner sig nöjda med dagen. Imorgon så ska jag också vara med min älskling. Saknar honom super mycket och ska bli mysigt att vara tillsammans igen. Vi ska gå på bio och ha en mysig kväll tillsammans.

Här är en bild på våra blommor vi har utanför vår dörr. Känns som vår när man ser dom.


puss och kram


15 april - kuddar

Idag fick jag två kuddar som jag beställt. Jätte fina.


puss och kram

15 april - jobbat

Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat.
Men det var faktiskt ganska roligt.

puss och kram

14 april - lollo

Vår Älskade Lollo
Ja det är sant, allt verkar hända dig. Men du ska veta att vi alltid kommer finnas här för dig, även när livet inte känns så roligt. Det du upplevt den senaste dagen är inget som en 19årig tjej ska behöva vara med om. Ta vara på dig själv nu lilla gumman.



puss och kram

13 april - dating in the dark

Dagen är snart slut och den har varit ganska seg. Vart i skolan och sedan har jag varit hemma och pluggat och så har jag tagit det lugnt. Just nu sitter jag och tittar på "Dating in the dark", lite roligt men ändå ganska patetiskt program.


puss och kram

13 april - skolångest

Idag var jag hos våran syo på skolan och pratade lite. Men jag tycker inte att jag blev speciellt mycket klokare. Vet inte riktigt var jag vill göra nästa termin. Jag är inskriven på "Språk och Matematik för yngre åldrar B" Men jag har hört att den är jätte svårt vilket gör mig lite rädd eftersom jag inte känner mig så duktig. Och för det andra så vet jag inte om jag kommer att komma in på kursen eftersom du bara får missa en tenta och tentorna är inte precis min starka sida. Men jag ska kämpa för att lyckas. Om jag bestämmer mig gör att inte läsa B kursen så kan jag läsa en annan A kurs, men då vet jag inte vilken. Och det måste jag bestämma till på torsdag i så fall. Det blir nog i alla fall den där svåra B kursen. Man aja.. det måste ju göras nån gång så jag får väll försöka med den.

På kvalborg (dagen innan valborg) har jag min nästa tenta och jag förstår inte vad jag ska plugga på. Super svårt. Vi har inte fått några begrepp och inga instuderingsfrågor. Alla man frågar vet inte heller. Tydligen är det första gången dom har en salstenta i den delkursen. Vilken tur jag har. Jag som älskar saltentor!

En positiv sak som hände idag var att Marita (våran granne) ringde och frågade om jag vill ha två biobiljetter. Dom gick tydligen ut på söndag och hon skulle inte hinna använda dom så jag fick dom av henne. Så nu ska jag och Oliver gå på bio i helgen. Ska bli jätte mysigt.

Nu ska jag städa mitt rum och sedan tror jag att jag ska försöka plugga lite.

puss och kram

12 april - tungelsta

Idag har jag varit nere hos min syster i Tungelsta tillsammans med min pappa. Vi tog en lång och skön promenad och hade det trevligt där ner hos henne. Vi fick jätte god mat och jag fick chansen och mata Elin när hon var hungrig. Idag såg jag även mina första blommor för den här våren.

puss och kram


11 april - nu

Just nu sitter jag hos Oliver och väntar på honom att han ska komma tillbaka. Han var tydligen tvungen att gå ner på 00-ornas innebandy avslutning för att köra några övingar med dom, suck. Så snäll som man är så sitter jag här på hans rum och väntar på att han ska komma tillbaka.
Igår så var jag gymnastiktränare på morgonen och sedan åkte jag och mamma till Stinsen i Sollentuna och shoppade lite. Jag köpt två tröjer och ett par byxor. Super fina. Sedan åkte jag in till stan för att äta middag med Emelie, Sanna och Tove. Vi åt på ett ställe som hetr KinaMuren som ligger på Odenplan. Det var både mysigt och gott. Sdan gick vi och fikade lite. Kl 21.00 åkte jag till Oliver för att sova och här är jag forfarande.

puss och kram

9 april - tycker om honom

Tycker om dig mest!!


puss och kram


9 april - pm skrivande och uppcon

Idag har vi i min grupp verkligen jobbat hårt. Vi blev klara med vårat PM som skulle in idag och det kändes oerhört skönt. Nu är det bara ett kvar som ska vara inne om en vecka. Här kommer några bilder från när vi satt och slet med texten:




Efter skolan gick jag till mammas jobb. Hon skulle visa mig runt i huset som nu har en grej som heter UPCON. Det är skandinaviens största event för östasiatisk popkultur. Folk klär ut sig till alla möjliga figurer under de tre dagarna som detta håller på. Under den lilla korta tiden som jag tillbringade i huset såg jag olika pokemon och andra manga och anime figurer. Är inte så insatt i anime och manga så det var svårt för mig att känna igen vilka det skulle föreställa med för som som var där är detta någ en häftig upplevelse. Jag blev i alla fall vädligt chockad över att se alla människor. Tydligen så är det slutsålt och det betyder att det kommer 3000 personer. Det var fortfarande en lång kö när jag gick därifrån. Här kommer en bild från det:

Någon som vill veta mer kan gå in på länken: http://10.uppcon.se/


puss och kram

8 april - vardagsrum

Förra helgen var jag hemma hos Oliver. Då tog jag chansen och tog några bilder på deras fina vardagsrum. Man ser verkligen att det är tre killar som bor där. Men det är faktiskt tre trevliga killar som bor där. Och en av dom är också helt underbar och han försöker gömma sig bakom en kudde på dessa bilder. 



puss och kram

7 april - the imopssible quiz

Detta är ett riktigt roligt spel som är helt omöjligt om man inte sett denna video.


Du kan hitta spelet på denna länk:
http://www.addictinggames.com/theimpossiblequiz.html

puss och kram

6 april

Trött.
IDag har det varit en lång dag. Åkte hemifrån kl 07.00 och kom hem nästan 12 timmar senare 18.30. Min dag har bestått av seminarium där vi hade en redovisning av vårat grupp arbete och på eftermiddagen vid kl 07.00 så hade jag min tenta. Satt 3½ timme och var helt slut när jag tillslut lämnade in den. Det var bara 6 st kvar när jag lämnade tentasalen. Nu håller jag tummarna för att det har gått bra. Men det resultatet kommer om ca 3-4 veckor. Lite jobbigt att de är så sega på att rätta. Man vill ju ha resultatet så fort som möjligt.
Imorgon ska jag jobba mellan 9.30-13.00 och sedan ska jag till skolan och ha seminarium. Nu ska jag nog snart hoppa i säng. Känner mig alldeles seg i kroppen och huvudet men först ska jag hoppa in i duschen.

puss och kram

5 april - påsk

Nu är påsken slut och dagarna har verkligen varit som en bergochdalbana.
regn <-> snö <-> sol
stressad <-> lugn
glad <-> ledsen

Men min slutsats av dagarna är ändå att de har varit bra.

Om jag hade gått i gymnasiet nu och inte universitetet så skulle mitt påsklov precis ha börjat och det hade verkligen varit härligt. Men istället kommer min vecka att bestå av 3 seminarium, 2 föreläsningar och 1 tenta. Men jag hoppas att min vecka kommer att bli bra i alla fall.

puss och kram

5 april - annandag påsk

Snart är påsken slut men den har varit bra. Imorgon är det skola igen med seminarum och tenta. Så det är bara att plugga så mycket man orkar. Idag ska jag, mamma och pappa ner till Södertälje och fika hos min morfar som fyller 89 år imorgon.
Grattis Morfar!

(här är en bild från Julen 09)

puss och kram

4 april - plugg

plugg plugg och åter plugg. Känns som det är det enda man gör och det enda man har i huvudet när man inte gör det. Ska ska i alla fall plugga idag. På tisdag är det tenta och allt jag kan göra nu är mitt bästa och hålla tummarna att det räcker.
puss och kram

2 april - present

Om det var någon som var nyfiken på vad som låg i det "lilla svarta hemliga paketet" som Oliver skulle få av mig i födelsedagspresent. Det var i alla fall en Polo Parfym. :)



puss och kram

2 april - påsk

Idag har jag haft en lugn och mysig dag tillsammans med Oliver. Imorgon ska jag jobba igen men inte lika länge som igår utan bara mellan 10-14 och sedan ska jag vara med Oliver igen vilket ska bli mys. Får se vad vi hittar på då. Bio eller kanske bowling, vi får se.

puss och kram

1 april - present

Här är en bild på min födelsedagspresent till Oliver.

Innehåll:
Lösgodis i påskägget
Choklad kyckling
Små godis ägg
+ ett svart hemligt paket


puss och kram

1 april - grattis

Grattis Älskling som fyller 21 år idag.


puss och kram

RSS 2.0