28 februari - tillsammans

Under en längre tid har jag ofta fått frågan "Är ni tillsammans eller?" och har bara kunnat svara "Vet inte" Men nu vet jag. och svaret är JA!. Vilket är hur mysigt som helst. Den 27 februari är en dag att minnas. Eller när ska man börja räkna? Har ju träffats i 5 månader med det var fort igår som vi bestämde något, innan var det mest "vet inte vad jag vill men tycker om dig väldigt mycket".
Nu är jag kär och lycklig! Vilket är helt underbart.

Ni som känner mig vet vem jag pratar om.



puss och kram

28 februari - manboy

Detta är en av mina favoriter i melodifestivalen.


puss och kram

26 februari - <3

saknar dig <3

25 februari - mer värme

Nu är jag riktigt trött på kylan och vill bara ha vår. Enda sen jag kom hem från Thailand har det känns som att man bara går och väntar på att snön ska förvinna.
Här bjuder jag på lite fler bilder fån min underbara vistelse i Thailand:






puss och kram

24 februari - kul klipp

Hahaha... kul :P



puss och kram

24 februari - i fjällen

Nu är jag i fjällen och vädert är riktigt bra idag. ca -12 grader kallt och sol uten någon blåst. Just nu är jag inne för att äta en liten lunch och efter det ska jag ut i backarna igen.



puss och kram

22 februari - björnrike

Nu är har jag packat och imorgon är det Björnrike som gäller. Åker så fort mamma har slutat jobbet, vilket är vid 5 tiden. så är väll uppe i stugan mellan 10-12, beroende på hur vädret är och om vi stannar och äter någonstans. Ska bli skönt att komma iväg lite. Bara inte det blir så kallt att man knappt kan vara ute. Ska i alla fall försöka komma ut i backarna.

(så här ser vår stuga ut, vi har övervåningen)

puss och kram

22 februari - låt

bra låt:


puss och kram

21 februari - kär!

Kär? ja det är jag :)
Vem? hemligt ;)



+ att jag måste säga att du är feg, men tycker om dig i alla fall :D

puss och kram


19 februari - gymnastikbilder

Här kommer lite gymnastikbilder ifrån dagens träning.





puss och kram


19 februari - tentan klar och kallt inomhus

Nu är tentan gjord och det händes varken bra eller dåligt. 50% chans att få godkänt ungefär. Det känns i alla fall skönt att det är över. Nu ska jag snart iväg på gymnastik och det har utlovats mycket styrka så kommer nog ha träningvärk imorgon.
Just nu sitter jag hemma ivårat kalla hus. I morse när jag vakande var det kallt. Endast 16 grader, lite för kallt enligt mig inomhus.


Lovar att ta med kameran till gymnastiken och ta lite bilder också. Får se om några kommer upp på bloggen efteråt.

puss och kram

18 februari - dagen innan domedagen

Imorgon är det tenta dax.
Det var meningen att jag skulle gjort två tentor men det var att ta vatten över huvudet så jag la ner det projektet. Så istället blir det en tenta. Har suttit och pluggat instuderingsfrågor och det känns som att jag kan det mesta, men man vet aldrig, vad som hellst kan hända.
Tentan är mellan 13-17 imorgon. Men jag får sitta till kl 18 ifall jag skulle vilja men det känns inte som att jag behöver 5 timmar, min hjärna kommer vara död efter 3. Men jag får i alla fall en eget rum att sitta i vilket ska bli skönt, då slipper man bli störd av alla andra i rummet. Allt detta får jag eftersom jag har dyslexi. Hade begärt att få skriva på dator också men det gick inte att fixa. Det är hur frustrerande som hellst när du sitter och skriver ett prov och du kan svaret (inne i huvudet) men kan inte få ner det på pappret, just så är det! Inte kul!!
Imorgon är det också gymnastik på kvällen och våran tränare Max är borta så vi ska få ha Thomas. Det blir spännande. Han har redan varnat oss att vi kommer att ha mycket träningsvärk på lördag och det känns inte kul. Jag gissar att han ska föra mycket styrka med oss. kul. :/

puss och kram


17 februari - sova

Snart ska jag sova. Ska bli jätte skönt.



puss och kram

16 februari - semmeldagen

Idag är det semmeldagen. Och jag har ätit en semla och så har jag pluggat.
och nu ska jag sova.



puss och kram

16 februari - leggings

Dom är så fina.
Vill ha!!!
Studded Leggings SEK 199, Club L - NELLY.COM

puss och kram

16 februari - plugg, jippi

Älskar att plugga. Det är hur roligt som helst.
Finns det något bättre sätt att spendera en ledig dag? Nej det gör det inte!!
Älskar att läsa, speciellt när det är lite svårare texter som man inte förstå så mycket av, det ger liksom lite extra spänning.
Att få den där klumpen i magen som säger "det kommer att gå åt skogen" är nog bland de bästa känslorna som finns. Den där deppigheten får hela kroppen att må bra.

Är detta nu sant? NEEEJ!!!

Skulle mycket hellre skippa tenta.

puss och kram

14 februari - alla hjärtans dag

Idag är det "Alla hjärtans dag" och den firas hemma med familjen tillsammans med nybakade semlor. Idag är min systerdotter Alicia hos oss och ska sova över här i natt. Vi har varit ute och åkt pulka och busat runt. 
Efter idag har jag bara 4 dagar kvar innan tentan och jag blir bara mer och mer nervös att jag inte kommer att klara det. Det känns som att jag hela tiden pluggar och den lilla tiden jag inte pluggar har jag ångest för allt plugg. Fattar inte hur jag ska kunna göra två tentor på samma dag. Men det får väll gå på något sätt. 

Som jag sa är det ju "Alla hjärtans dag" och det känns som en dag som många tycker är väldigt onödig. Jag tycker dagen är mysig. Alltid kul när det är något speciellt. Tyvärr firade jag inte den med den jag ville. Men min dag har i alla fall varit omringad av folk jag tycker mycket om och det är väll det dagen går ut på.



puss och kram

13 februari - melodifestivalen

Så super söt :)


puss och kram

11 februari - godnatt

Nä är klockan snart 22.00 och jag ska börja närma mig sängen. Ska nämligen upp kl 06.00 imorgon vilket jag inte är speciellt sugen på. Imorgon så har jag ett seminarium på tre timmar från kl 8-11 och jag hoppas att det är ett intressant seminarium som kommer att kunna hålla mitt intresse uppe så jag inte somnar. Efter seminariumet ska jag stanna kvar och plugga lite. Ursh vill vara klar pluggad nu.
Nää nu ska jag sova. God Natt.

puss och kram

11 februari - ?

Kär? Hur vet man om man är det? :/ Komplicerat!

puss och kram


11 februari - ledig torsdag

min dag har hittills bestått av plugg. Men nu ska jag och pappa och till Sigtuna och äta lunch och det ska bli ett skönt avbrott i allt plugg.
När jag tog en paus i mitt pluggade hittade jag en gammal bild på mig och Johanna från början av gymnasiet som jag tänkte bjuda på. Varsågod.



hör av mig senare igen.

puss och kram

10 februari - romeo och julia

Hittade precis massor med kort från när vi i gymnasiet gjorde Romeo och Julia. Haha.. Är bara tvungen att visa några. Tänk på att allt bara är på skoj och att vi fick väldigt bra betyg av läraren för vårat arbete.
Jag spelar en nunna och sedan Romeo
Johanna spelar Julia
och Sophie spelar den där kille som ska gifta sig med julia

(Nunnan berättar för julia att hon ska gifta sig)

(Julia vill inte och ber honom att ta någon annan istället)

(Romeo och Julia ser på varandra)

(Romeo tror att Julia är dö)

(Romeo tar sitt liv och när Julia vaknar blir hon ledsen och gör samma sak. På det här fotot är de båda döda)

Hoppas det var underhållande.

puss och kram

10 februari - plugg + gymnastik

Idag sitter jag hemma och pluggar. Det är inte ett dugg roligt. Dock så lär jag mig saker. Nästa vecka är det tenta som gäller och jag vill verkligen få godkänt.  Annars känns det som att allt kommer gå åt skogen med utbildningen. Har redan en omtenta jag måste göra. Hatar sal-tentor!!
Något som jag däremot gillar väldigt mycket är gymnastik. Har hållt på med gymnastik i 14 år och det är roligare än någonsin.




puss och kram

9 februari - plugg

Idag var jag i skolan redan kl kvart i 8. Då det blev en tidig morgon. Men imorgon är det sovmorgon eftersom jag inte har någon skola. Men jag måste däremot plugga hur mycket som helst hela dagen i alla fall.
Just nu sitter jag och tittar på "Mästarnas mästrare" på Svt1. Jag hejar på Stefan Holm men det känns inte som han kommer att vinna. Men han verkar trevlig och det är därför han är min favorit.


puss och kram


8 februari - samma låt 5 ggr

Under dagen idag så hörde sammanlagt låten "Bad Romance" av Lady Gaga 5 ggr på radion. Helt otroligt. Snacka om att trycka in låten i folks hjärnor. Haha. Vilken tur att det är en låt man tycker om.


puss och kram


7 ferbuari - sjukt

Detta måste vara sjukt. Hon ska operera sig lik Jessica Alba för att hennes ex ville att hon skulle se ut så. SJUK!



puss och kram

7 februari - vecka 7

Måndag: 10.15-12.00 Föreläsning

Tisdag: 8.15-10.00 Seminarium

Onsdag: Plugga, 17.00-19.30 + Gymnastik tränare

Torsdag: Plugga

Fredag: 8.15-11.00 Seminarium + 12.15-15.00 Räknestuga + Gymnastik

Lördag: Gymnastiktränare

Söndag: Plugga

puss och kram

7 februari - melodifestivalen och mys

Igår var det melodifestivalen och båda de två bidragen som jag gillade bäst kom vidare till Globen. Jag hade en super mysig kväll tillsammans med Oliver hemma hos mig, Vi åt kinamat och sedan godis. Vi tittade på film och tog det bara lugnt. Idag blev det en stor sovmorgon och det tog lång tid innan man orkade sig upp. Nu har mina föräldrar kommit hem från fjällen. Så nu är lugnet över. Hahaha..
Ikväll ska jag titta på Blåsningen som går kl 20.00 men innan dess måste jag plugga.


puss och kram

6 februari - musikvideo

På morgonen brukar jag titta på Vakna med the Voice. Personerna i programmet har här gjort en musik video som jag tyckte var ganska rolig. Titta gärna.



puss och kram

4 februari - torsdag

Idag så har jag varit i skolan.
Har haft två seminarium.
Efter det åkte jag hem.
Är hemma nu.
Har ätit, pluggat och tagit det lugnt.
Ska snart sova.

Här är två bilder på nya skolan:





puss och kram

3 februari - snöstorm

Nu ska jag åka in till Märsta och vara gymnastiktränare. Jag hoppas verkligen att jag kommer fram. Har en känsla att jag kommer sluta nere i ett dike. Det är storm här. Kom knappt hem med bilen. Vägarna snöar igen på bara en lite stund. Om jag kommer till mästa ska jag även hämta upp Johanna efter gymnastiken och vi ska sova hos mig tillsammans. Jag är nämligen ensam hemma fram till söndag.

puss och kram


3 fabruari - mattekluring

Sitter i skolan just nu.
Alla skrattar åt mig. Jag förstår inte varför.
Jag tycker att jag är bra på att teckna.
Här kommer beviset:


puss och kram

2 februari - nya naglar

Jag har jag hunnit med ganska mycket.
Min lektion började kl 8.15 och höll på i två timmar. Det var en riktigt rolig lektion. Vi fick träna på att förklara enkel matematik för varandra. Vilket kändes lite töntig med otroligt lärorik och kul.
Efter skolan åket jag och Johanna till våran gamla gymnasieskola, SFG (sollentuna fria gymnasium). Det var väldigt trevligt att träffa alla gamla lärare igen och speciellt Kerstin och Jocke som alltid brytt sig om en. Efter detta trevliga besök så gick vi till Stinsen där jag fixade mina naglar.
Ikäll har jag tagit det lugnt och imogon har jag föreläsning och arbetslagsmöte. Måste bara säga att jag börjar tycka om mitt arbetlag riktigt mycket. Dom är så roliga.

Här är en bild på mina naglar:

puss och kram


1 februari - ledig

Idag har jag inga lektioner i skolan vilket betyder att jag är ledig. Så idag kommer jag ta det lugnt och försöka plugga så mycket som det går. Jag har också tid hos tandläkaren kl 14.10, där jag hoppas att det kommer gå bra.
puss och kram

RSS 2.0