31 januari - tjejmiddag och en söndag

Tjejmiddagen blev lyckad. Och det var mysigt att Johanna sov över hos mig eftersom det gav oss tillfälle att prata och ha det mysigt. Vi åt tacos och kladdkaka, vilket var riktigt gott.
Idag har jag pluggat och sett sista avsnittet av Robinson och jag måste bara säga att det var fel person som vann. Vem som helst av dom andra 4 förrutom Hasse. Han var bara inte värd att vinna. Jimmy, Anders och Sanna var totalt bäst.

Ikväll har jag suttit och tittat på olika resesidor. Vill verkligen åka utomlands i sommar med några kompisar.

puss och kram


30 januari - netonnet reklam

Just nu gör netonnet reklam på tv med den här reklamen. Den första scenen i reklamen är ifrån Thailand, på just det stället där vi var. Jag har säkert gått och åkt tuktuk där över 20 gånger. Snacka om att man blev förvånd och överaskad när man kände igen sig. Hahahaha..



puss och kram

30 januari - lördag

Idag har jag varit tränare och det är alltid lika kul.
Ikväll kommer Johanna, Emelie och Tove hit och äter middag, det kommer bli super mysigt.
Igår var jag och kollade på bio. Jag såg filmen "Avatar 3D". Det är en av de bästa filmerna jag har sett, helt underbart bra gjord. Om filmen var bra så var ändå sällskapet bättre.



puss och kram


28 januari - torsdag

Idag har jag varit i skolan. Har även varit och köpt en bok som kommer behövas veckorna framöver. Studentlitteratur är inte billigt, det ska ni veta. Inte kul att köpa en bok för 400:- och sedan bara läsa den en gång. Känns inte värt det.
Just nu sitter jag och väntar på att robinsson ska börja kl 20.00.
Imorgon ska jag ha möte med någon Marita på skolan om min dyslexi. Vi får se vad vi kommer fram till. Förhoppningvis något bra. På kvällen ska jag antingen på bio eller så blir det gymnastik, vi får se hur det blir.
Och på lördag kommer några tjejkompisar hem till mig och äter middag och myser. Det ska bli gosigt.



puss och kram

 


27 januari - robinsson

Just nu sitter jag och tittat robinsson.
Tycker att introt till programmet är riktigt bra och därför är jag nu tvungen att lägga upp det här.


puss och kram

26 januari - lever

Jag lever, men tyvärr vet jag inte vad jag ska skriva.

puss och kram


24 januari - vecka 4

Veckans planer:

Måndag: Föreläsning 13.15 - 15.00

Tisdag: Seminarium 8.15-10.00, Åka till tungelsta och träffa syster

Onsdag: Seminarium 15.15-17.00

Torsdag: Räknestuga 13.15-15.00

Fredag: Föreläsning 13.15-15.00, Gymnastikträning 19.00-21.00

Lördag: Gymnastiktränare 10.00-12-00, Träffa Oliver

Söndag: Ta det lugnt


puss och kram

24 januari - söndag

Filmen var riktigt bra igår. Lite hemsk men ändå bra. Vi åt även middag tillsammans vilket gav oss tillfälle att snacka tjej snack också. Tack för en mysig kväll Emelie.
Idag blir en lugn dag. Jag tror jag kommer att vara hemma hela dagen. Måste i alla fall plugga lite idag så jag slipper göra allt imorgon. Fast det skulle ju vara roligt att ta en promenad ikväll med någon. Så om nån är sugen, hör av er.

puss och kram


23 januari - snabba cash

Idag ska jag på bio med Emelie, vi ska äta middag och sedan se filmen snabba cash. Hoppas den är lika bra som alla säger.



puss och kram

23 januari - let´s dance

Han är du den bästa (det är mattias) men han är bara för gullig.


puss och kram

23 januari - film

Vill att den här filmen ska ha premiär nu.


puss och kram

22 januari - jag och kompis



puss och kram

22 januari - bilder från thailand








puss och kram

21 januari - trött

idag är jag trött. jätte trött.
ska nog sova snart.
får skriva mer imorgon.

puss och kram

21 januari - sverige

Nu är jag i sverige igen. Har redan hunnit med två dagar i skolan. Och idag är jag på väg mot en tredje. Idag ska jag nog förska köpa lite skolböker. Men det som vi har börjat med nu verkar jätte kul och intressant. Tyvärr känns inte min grupp helt toppen just nu. Men det blir nog bra.
Kallt, kallt, kallt. Det är helt sant kallt överallt. Hemma, skolan, ute, överallt. Inte kul. När man kommer ifårn 32 grader och sol till -5 då är det inte kul. Känns som att jag kommer att bli förkyld.
Nu ska jag göra mig i ordning. Ska hämta Tove kl 9 vid station. Sedan blir det skola mellan 10.15-12.00.

puss och kram

15 januari - sista inlagget fran thailand

Nu sitter jag for sista gangen har i Thailand och skriver i min blogg. Trakigt men sant. Imorgon ar det namligen varan sista dag har och da ska vi nog vara inne i AoNang pa kvallen. Jag ska fixa mina naglar tex och sa.
Imorgon ska vi aka ut pa en o som tydligen ska vara jatte fin, dar ska vi bada och sola det sista. Hoppas nu bara att det blir bra vader. Men det tror jag det ska bli.
Igar var vi pa Phi phi oarna och det var kul och vakert. Vi badade, solade och snorklade och tittade pa fiskar och korallerna. tyvarr bliev jag lite sjosjuk i baten men sa fort jag fick lite mat i magen gick det over.
Idag har vi legat vid AoNang stranden. Dar blir man ompysslad men gratis frukt och solstolar. Idag tog jag en massage behandling med coccos nots olja. Harlig Harligt.
Pa mandag aker jag hem. Bussen kommer och hamtar oss fran hotellet kl 15 och kor till flygplatsen. Vi kommer hem sent pa natten mellan mandag och tisdag.

puss och kram

14 januari - kvar i thailand

Idag sa borjade vi vid poolen och efter lunch sa gick vi och tog en fruktdrink vid stranden och pappa badade i havet. Det var riktigt langgundt sa han fick ga ett par hundra metar innan han fick vatten over magen och kunde doppa sig. Annars har det inte hant sa mycket idag. Det har varit en lugn och skon dag me mycket sol.
Imorgon ska vi till Phi phi oarna och bada och ha det bra. Hoppas det blir lika fint vader som idag och artt det inte blaser sa mycket sa det skumpar sa mycker pa baten. Det tar namligen 45 min att aka dit.

Har i Thailand finns det mygg ska ni veta. Och jag har fatt flera sycken bett. Inte kul!

Puss och kram

13 januari - thailand

Tankte bara saga att jag lever, hahaha.
Vet inte vad jag ska skriva.
Allt ar bra har. Vadret ar bra och det ar mitt humor ocksa.
Igar var vi pa batturen och det var kul att se lita andra strander och oar an vad man hade sett innan. Vi hade toppen vader och vi badade. Pappa snorklade ocksa lite.
Idag gick vi till en strand lite langre bort dar det inte var sa mycket manniskor. Tyvarr blaste det ganska mycket och man fick hela tiden sand i munnen och over hela kroppen. Jag gjorde aven illa mig dar ute pa strande. Jag slog foten i en sten sa det bara rann blod. Ursh. Som tur var hade mamma plaster med sig sa det blev inte sa allvarligt. Det sag varre ut an var det var. Det sag typ ut som att hela foten var blodig men som tur var det bara vattnet som hade blandats med blodet sa det sag ganska hemst ut. Men nu ar det bara bra. Lite aventyr.
Igar och idag har jag shoppat. Har kopt tva klanningar, en planbok, en troja och en fin vaska. Hittade en till vaska idag, men mina pengar hade tagit slut sa jag far kopa den en annan dag. Kanske i overmorgon da jag tror vi ska dit igen.
Nu ar det bara 4 hela dagar kvar och resan borjar lida mot sitt slut. Det kanns lite trakigt, men efter 2 veckor ar det anda ganska skont att komma hem igen och traffa alla kompisar och fa tillbaka en vardag. Ska aven blir kul med gymnastik igen. Och sa langtar jag lordag om 10 dagar. mys.

Nu ar klockan 21.31 och jag ska snart ga tillbaka till hotellet och lasa en bok och sedan sova. Natti Natti

puss och kram


10 januari - thailand

Jennie ar kvar i Thailand och har det bra.
Idag har vi haft kanon vader och det har varit 33 grader varm och sol. Idag badade vi pa en strand precis nedanfor varat hotell och dar ar det valdigt langgrunt. i det vattnet var det minst 30 grader och det kandes som man gick runt i en varm soppa. Rakade aven kliva pa nagon som simmade ivag under min fot, lite obehagligt faktisk.
Igar hade vi ocksa bra vader, i alla fall till klockan blev 20.00 da det borjade sporegna och aska. Men det gick ganska snabbt over och vi kunde ga och sma handla lite i de sma butikerna. Jag kopte en jatte fin liten vaska. Helt underbar.
Imorgon ska vi pa en batutflyck till en o som det tar 15 minuter att komma till. Dar ska vi snorkla och titta pa de vackra fiskarna i vattnet. Kommer tillbaka till hotellet kl 15.00 sa det blir hela formiddagen.

Var precis inne och kollade mitt schema och vi borjar fort den 19/1 kl 8.15 sa det betyder att jag inte missar nagot i skolan som jag forst trodde jag skulle gora. daremot blir det nog inte sa mycket somn den natten eftersom varat plan landar pa natten. Men det blir nog bra.

puss och kram

9 januari - thailand

klockan ar 21.21 nar jag borjar skriva detta inlagg. Jag sitter pa hotellt och har lanat en dator i ett litet rum med hogt brus ifran luftkonditioneringen.
Batturen jag skrev om forut blev aldrig av. Jag Hade tydligen fatt i mig nagot daligt dagen innan och kraktes pa morgonen. Sa vi stalde in den. Vi fick daremot anledning att besoka doktorn som var en riktigt rolig prick. Tva ganger storre an alla andra thailandare och skrattade typ hela tiden. Trakigt nog modde jag daligt nasta hela dagen, men det gjorde igen eftersom det anda kom lite regn den dagen.
Jag berattade forrut att jag hade brannt mina axlar. Jag kan meddela att de mar battre nu, men nu har min panna istallet blivit drabbad och jag har borjat fjalla. Men jag hinner nog battre pa det innan jag ar hemma igen.
Igar var vi inne i staden Krabi. Vi gick pa lite marknader och jag kopte tex en planbok som var valdigt fin.
Idag tog vi en bat och akte ut till en strand och lag nastan hela dagen, detta ar aven nagot jag tror vi gor i morgon men vi far se. Det var i alla fall mycket varmt men anda behagligt.

En sak jag tycker ar trakigt ar nar man sitter sa har vid datorn och "ingen" ar inne pa facebook eller msn och vill prata med mig. Saknar faktist ganska manga av er.
Nar jag nu barjat klaga masta jag fortsatta en lite stund till. Och det ar om varan dusch pa hotellet. Stralarna gar overallt utom pa mig. Fattar knappt om detta kan vara mojligt, men tydligen.

Nej nej.. Jag ska inte klaga. Jag har det jatte bra har. Det ar varm och man kan ga i tunna klader, vi ater god mat for endast 115 Bath (eller hur det stavas) och det ar ungefar 30 kronor. Och brun har jag borjat att bli men inte speciellt mycket, men det ar i alla fall en borjan om kommer att forhoppningsvis bli battre och battre.

Nu ska jag snart ga till rummet igen. Men ska skriva om nagon dag igen Sa hall koll pa min blogg.

Puss och kram

6 januari - i thailand

Just nu sitter jag pa ett InternetCafe i Thailand. Klockan ar halv 10 och jag ska snart ga hem till hotellet igen for att sova. Imorgon blir det en tidig morgon. ska namligen ut pa en batutflykt. Det kommer att bli kul. Har varit har 2 hela dagar nu och jag har bade hunnit bada och sola. Det ar hur harligt som helst.
Har inte shoppat nagot hitills men det kommer vall. Tror jag ska kopa en vaska och ett par solglasogon sen far vi se vad pengarna racker till.
Horde aven att ni har det ganska kallt dar hemma. Inte sa jatte kul. Men det ar ju battre med sno an slask i alla fall. Och hoppas den finns kvar nar jag kommer hem.


puss och kram

3 januari - åker idag

Idag åker jag till Thailand. Det kommer blir hur skönt som helst. Jag ska bada, sola och bara ta det lugnt. Kanske shoppa lite också.
Jag ska försöka komma in på någon datorn där nere någon gång. Men det skiljer 6 timmar på Sverige och Thailand så jag tror tyvärr inte att någon kommer att vara inne på Internet då.
Jag kommer hem den 18 januari och det är samma dag som jag börjar skolan. Så jag missar första dagen i skolan. Tråkigt men det är det värt.
Om någon vill se vilket hotell jag ska bo på så är det här länken: http://www.ving.se/thailand/ao-nang/ayodhaya-all-suites

Hotellet heter "Ayodhaya" och det ligger utan för Krabi i Ao Nang

puss och kram

2 januari - ny kamera

Har precis kommit hem efter att ha varit och köpt en ny kamera.
så här ser den ut:


puss och kram

2 januari - nyårsbilder

Bilder från nyår:


puss och kram


1 januari - nyårsdagen

Igår var det nyår och allt flöt som planerat.
Middag med tjejerna och sedan en tripp till väsby för att fira 12-slaget.
Jag la inga nyårslöften i år eftersom jag i alla fall inte klarar av att hålla dom.

Idag är det första dagen på det nya året.
Jag och Tove jobbade i Ica Maxi idag. Det var jobbigt men ändå lite kul.

Imorgon kommer bilder ifrån igår.

puss och kram

RSS 2.0