20 dec - sista dagen på vfu

Idag var det sista dagen på vfu:n. Både skönt och tråkigt. Nu får man mer tid att fokusera på sig själv och sitt plugg. Tråkigt därför att det är otroligt roligt att vara omringad av barn. Imorgon är det julavslutning och jag är i skolan mellan 8,30-10,30. Sen blir det julfest på jobbet. Mycket trevligt!

puss och kram

19 dec

Idag var jag och älskling och tittade på nya Harry Potter filmen. Den var faktiskt riktigt bra.



Nu är det bara två dagar kvar på min VFU sedan ska jag jobba en dag. På torsdag ska jag åka ner till Morfar och ge honom våra julklappar. Sedan är det JUL! Helt sjuk vad snabbt det gått. 


puss och kram

19 dec - rätt vinnare

Igår avgjordes Robinson 2010. Och det var rätt deltagare som vann. Super roligt. Grattis Erik!



puss och kram

17 dec - vecka 50

Nu har ännu en vecka gått och det är bara en vecka kvar till jul.
Jag pluggar och pluggar men det känns inte som att högen blir mindre. Imorgon är det julavslutning på gymnastiken och vi ska ha mys med fika. På eftermiddag och kvällen ska jag till Oliver och se finalen i Robinson. Mycket spännande. Sedan på söndagen ska jag ha sovmorgonon. Det är något som jag längtar till.

Just nu är mitt liv lite stressigt och det drabbar min blogg. Har inte lika mycket tid att skriva. Har knappt köpt några julklappar än till exempel.

Nej nu är det fredag och jag ska ha en mysig hemma kväll med familjen. Känner mig nämligen inte 100% frisk.

puss och kram

13 december - plugg

Sitter just nu och pluggar. Skriver lektionsplanering som ska skickas in idag. Får nämligen besök av en lärare från universitetet på onsdag. Längtar så hemskt mycket till att allt plugg försvinner.
Nu har jag BARA...
- en lektionsplanering i svenska
- ett vfu-besök från lärare på universitetet
- två IUP som ska skrivas
- en rapport på 4 sidor om konkretisering
- 6 dagar praktik
... kvar innan jag är plugg fri och får njuta av julen och ledighet.

Nu ska jag fortsätta med att plugga.

puss och kram

9 dec - mikrofonkåt

Bästa låten just nu.
Första gången jag hörde den här låten tyckte jag att den var super dålig. Men ju mer man hört på den ju bättre har den blivit. Och nu älskar jag den! September gör den bara för bra.



Så här lät låten när petter gjorde den 2004. Den så mycket bättre när September gör den.


puss och kram

7 dec - hål i taket

I måndags morgon så kom pappa upp springande på övervåningen och berättade att något hemskt hade hänt. Det hade nämligen börjat rinna vatten från taket i vårt rum där vi har matbordet. En snickare kom hit och rev upp den del av taket så nu är det inte så snyggt. Nu håller vi tummarna att snickarna kommer nästa vecka och kan fixa det här innan jul. Ska även kanske få ett element i mitt rum så att jag ska slippa frysa.



puss och kram

7 dec - km

Förra helgen satt jag domare för gymnastikklubbens Klubb Mästerskap. Det var riktigt roligt och väldigt lärorikt. Nu är jag nästan sugen på att utbilda mig till gymnastikdomare, men vi får se hur det blir med den saken.
Det gick även riktigt bra för flera av tjejerna som jag själv tränar vilket värmde oerhört.


puss och kram

7 december - dax för blogg igen

Hejsan.
Nu är det nästan två veckor sedan jag skrev och jag vet att det är alldeles för lång tid. Därför tänkte jag nu skriva lite igen. Jag har haft det otroligt stressigt och inte haft tid eller ork att skriva.
puss och kram

RSS 2.0