29 juni - grattis mamma

Grattis Mamma som fyller år idag


puss och kram


29 juni - harry potter trailer

Längtar tills Harry Potter kommer på bio igen. Alltid lika spännande att se hur filmerna är tillskilland från böckerna. Hoppas dom två sista filmerna är lika bra som jag hoppas på.


puss och kram

29 juni - jobba

Idag ska jag jobba mellan 9.30-18.00. Det känns inte så jätte roligt när man tittar ut och ser vilket fint väder det är. Hade mycket hellre legat ute i solen och solat. men men.. nu tjänar jag ju lite pengar ialla fall.

puss och kram

28 juni - filmer

Här är några filmer jag vill se:





puss och kram

28 juni - london

Igår kväll landade vi på Arlanda. Snabbt hem och ta en dusch och byta kläder och sedan iväg till pojkvännen. Han var supersöt och hade fixat jordgubbar doppade i choklad. Så vi hade en mysig kväll.

Min resa i London var riktigt bra. Har uppleft hur mycket som hellst. Känns som vi har gått igenom hela London och sett allt som man ska se. London Bridge, Millenium bridge, Shakespeares Globe, London Eye, Big Ben, Houses of Parliament, Buckingham Palace, Harrods, Piccadilly Circus, Madame Tussauds och mycket mer.
Här kommer lite bilder från London:






På Madame Tussauds




puss och kram


23 juni - iväg till london

Nu är kl ställd på 05.00. Imorgon blir det en tidig morgon. kl 07.00 går vårt plan till London. Kommer att bli kul att få se vad den staden har att erbjuda. Har nämligen inte varit där förut. Detta betyder även att jag inte kommer att skriva blogg förrän jag kommer hem igen. Vilket blir på söndag kväll. Och då ska jag nog åka till Oliver och sova på kvällen. Han har lovat att köpa jordgubbar och det hoppas jag att han kommer ihåg. Kommer att kännas konstigt att det går en helg utan att jag träffar honom men jag tror nog hans kompisar tar hand om honom åt mig. hahha...

bye bye.. Nu drar jag till London!!!



puss och kram

22 juni - stan med emelie och sanna

Idag har jag haft en underbar dag inne i stan med Emelie och Sanna. Vi belv avsläppta av Emelies kille i Kungsholmen därifrån gick vi via Gamla Stan och Strandvägen ut på Djurgården. Det var en härlig promenad. Vi stannade på Strandvägen och åt lunch och sedan tog vi en glass på Djurgården. Det blev en mysig dag med sol och mycket snack.



puss och kram

22 juni - påväg mot stan

Nu ska jag snar åka ner till tåget och bege mig mot stan. Ska träffa Emelie och Sanna där. Vi ska äta lunch och ha det trevligt. Är jätte fint väder ute också vilket gör det ännu roligare att åka till stan.
Vi hörs senare ikväll.

puss och kram

21 juni - gå till märsta

Nu ska jag snart ge mig iväg till Märsta. Har ingen bil så måste därför gå. Men eftersom det är så fint väder är det helt okej. skulle gissa att det tar en timme för mig att komma till gymnastikhallen som ligger i mitten av Märsta. Det är nämligen där som sommartränigen i gymnastik är. Där jag ska vara tränare.
Nu stickar jag.

puss och kram

21 juni - klipp från bröllopet

Så fina youtube klipp från bröllopet. Helt klart värda att se igen!



puss och kram

21 juni - roland klang

Just nu börjar begravningen av Roland Klang. En av min pappas bästa kompisar. Han var alltid en person med glimten i ögat. För några år sedan insjuknade han in alzheimers sjukdom och tyvärr gick det inte att rädda honom. Jag kommer aldrig glömma när han sa till mig "jennie... jag kommer aldrig glömma när vi åkte moppe" Men det gjorde han nog.. Tyvärr är det så med den sjukdommen. Personen glömmer saker och förändras till en helt annan människa. Jag kan nu bara hoppas att det är en otroligt fin begravning nere i Kalmar och att Roland har det bra i himlen.
http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.2087471-roland-klang-avliden




puss och kram


20 juni - kärlek

Om en vecka har vi varit tillsammans i 4 månader. Träffats i 10 månader och
kännt varandra i 1,5 år!

Tycker bara mer och mer om honom ju mer vi är tillsammans. Hoppas vi kan hålla ihop jätte länge. ÄLSKAR DIG!
Det är faktiskt helt otroligt vad kärlek kan göra med en människa. Nu pratar jag inte bara om mig själv utan om alla jag känner. Om man är KÄR då finns det inget som kan hindra det. Inte avstånd, ålder eller intressen. Allt detta är helt obetydligt om man är kär. Och det är just det jag är i Oliver!



puss och kram

20 juni - helg

Min helg har varit helt full och därför inte haft tid att skriva.
I lördags jobbade jag och sen åkte jag in till stan och tittade när Victoria och Daniel åkte runt i stan efter vigseln. Kul att få vara en del av ett stort ögonblick. Att kunna säga om 50 år när man siter hemma i soffan och tittar på bilder får just denna dag. Då kan jag säga "Jag var där. Jag såg dom!" Lite små häftigt. Men det är ju mitt sett att se det.



Idag så har jag och Oliver varit ute i min mormors sommarstuga och hjälp till lite. Vi blev även bjudna på middag inne i Södertälje och det var super god mat.


puss och kram

17 juni - klarade tenta

Har fått resultatet av svenska 2 tentan och jag fick GODKÄNT. Är så himla nöjd och glad.
Nu ska jag sova. Hoppas drömmer bra drömmar i natt. Vill drömma om pojkvännen. Hoppas min önskan går i uppfyllelse. Ses i drömmarnas land allihopa för det är dit jag ska nu. Natti Natti



puss och kram

17 juni - love stockholm

Idag var jag i stan med mamma och pappa. Vi åt på en jätte god italiensk restaurang. Jag åt stagetti med skaldjur, vilket var super gott. efter att vi hade varit och ätit så gick vi runt och kollade vad "LOVE STOCKHOLM" hade att erbjuda. Vi tittade på några artister, bla Salem Al Fakir och Ola.
Jag måste säga en sak.... JAG ÄLSKAR STOCKHOLM!

Min goda mat

Ola i kungsan

Salem Al Fakir


puss och kram

16 juni - glass, teater och bra sällskap = lyckad dag

Min dag har varit bra. Varit i solen och ätit glass med Johanna, sedan en helt underbar föreställning, Hamlet på statsteatern med Nathalie.
Tack för en fantastisk dag!


puss och kram


16 juni - dagens

Nu ska jag snart åka iväg till stan och träffa Johanna. Senare i dag ska jag gå på teater med Nathalie och även äta lite middag innan. Ska bli mysigt att träffa henne igen. Det känns som en evighets sen.
Solen skiner och det är varmt. Detta firas med kjol och linne. Bjuder på en bild.



puss och kram

15 juni - bild

Hittade en bild från min 18års dag. Tänkte bjuda på den idag


puss och kram


14 juni - lady gaga video



puss och kram

14 juni - hemma

Igår följde jag med Oliver och hans kompisar ut och tittade när dom spelade golf. Dom var riktigt duktigt tycker jag. På kvällen tittade vi på Hairspray och åt kebab. Sedan gick vi och la oss eftersom Oliver skulle upp tidigt till jobbet idag.
Jag tror aldrig jag varit med om en jobbigare väckarklocka än hans. Den tjöt högt och enformigt. Usch! Och speciellt när den ringer kl 06.00 då är det inte det roligaste. Tycker att man ska väckas lung och harmoniskt. Men typ en lugn låt. Jag själv har Owl City - Fireflies och är faktiskt ganska härlig och vakna till.
Idag ska jag hjälpa pappa lite med vår gästhus dit Kalle från Spanien ska flytta in som han brukar göra på somrarna och ikväll är jag gymnastiktränare. Alltid lika roligt med gymnastik!


puss och kram

13 juni - bio

igår var jag på bio med Emelie och Stephanie. Det var super mysigt. Vi såg "Dear John" och jag tror nog att alla i biografen fällde en tår. Efter bion gick vi och tog en drink på ett trevligt litet ställe. Nu är jag hemma hos älskling och jag ska följa med han och hans kompisar ut och kolla när de spelar golf.
Det är så skönt när man inte behöver känna stress för någon tenta.

puss och kram

10 juni - dear john

Det här verkar vara en riktigt fin och bra film. Skulle vilja se den!



puss och kram

10 juni - klarade begreppstentan... jippi

Idag har jag pluggat hela dagen. Mitt huvud känns som en stor boll och jag tror inte det går att trycka in någon mer information. Satt hela dagen idag i skolan tillsammans med några skolkompisar och pluggade. Det gick faktiskt ganska bra. Och jag tror jag lärde med en hel del.
Fick även tillbaka en tenta som jag gjorde för över en månad sedan "begreppstentan" och jag fick GODKÄNT! helt överlycklig blev jag när jag såg det. Så himla skönt att ha den tentan avklarad det var verkligen inget roligt att läsa. 70 begrepp som skulle in i huvudet, men nu slipper jag den i alla fall.
Imorgon är det sista tentan för den här terminen Ska bli så himla skönt nät det är över. Den håller på från 8.00-12.00 och när jag kommer ut därifrån så börjar sommaren på riktigt.
Får fira detta med att åka hem till min älskling imorgon. Och så får vi hitta på något mysigt. Blir nog någon film. Jag hoppas att han har fått tag på Alice i Underlandet med Johnny Deep. Skulle vara roligt att se den. Men oavsett vad som händer blir det nog en mysig kväll. Om det inte blir för mycket fotboll det vill säga.
Jag vet att VM börjar imorgon. Men helt ärligt VEM BRYR SIG!?! Sverige är ju inte ens med och vilka ska man heja på då? Ingen blir mitt svar. Aja... hellre sport intresserad kille än musik intresserad. Är nämligen lite trött på gitarrer och dålig musik.
tack för mig!

puss och kram

9 juni - strul

Sitter just nu med mamma och tittar på slutet på filmen STRUL där Björn Skifs spelar huvudrollen. Filmen är faktiskt lite småtrevlig. Typisk svensk 80-tals film. Men helt klart värd att se om man inte har något annat för sig.


puss och kram

8 juni - oskar tar studenten

Nu har även Oskar tagit studenten.
Grattis Oskar!



puss och kram

8 juni - ännu en student

Sitter just nu i bilen på väg till Växjö där Oskar tar studenten. Ikväll blir det sannorlikt utgång på oskars slutskiva. Dagarna nere i stugan har varit slappa och sköna. Imorgon åker jag hem tillsammans med Syster Linda och hennes underbara döttrar. På torsdag är sista pluggdagen innan sista tentan på den här terminen. Ska bli riktigt skönt när det är över.

puss och kram

6 juni - promenad med mamma

Promenad med mamma nere i stugan var riktigt härligt. Fint väder med sol och värme. Nu är det nog snart middag.


puss och kram

6 juni - maraton och student

Nu sitter jag just nu nere i Blekinge i vår sommarstuga. Har inte kunnat skriva i bloggen på några dagar då jag inte haft tillgång till någon dator på ett tag. Men nu ska jag berätta vad som har hänt.
Den 4 juni tog min kusin max studenten och vi var där och gratulerade honom.


Den 5 juni (igår) vaknade jag upp i jakobsberg bredvid min älskling. Vi gick upp ganska tidigt och åkte till Barkaby och köpte en dator till honom. Sen åkte vi in till stan och tittade när min syster Carina och hennes man Micke sprang Stockholm Maraton. Dom var riktigt duktiga båda två. Mick sprang på 3 h 27 min och Carina på 4 h 56min.




puss och kram


4 juni - kusinen tar studenten

Den här dagen kommer bli ull smockad.
Först nu försöker jag hitta något att ha på mig på min kusins student. Hittar inget bra, så får ta en gammal klänning som jag köpte för 3 år sen.
Vid kl 13.00 så springer Max, min kusin ut och vi ska vara där och se honom. Efter det åker vi på hans mottagning som är hemma hos honom i Huddinge.
Det är nu det köriga kommer. Jag ska nämligen på gymnastik kl 18.30 - 21.00 och jag måste ha hunnit packa inför att vi i min familj åker ner till Blekinge på lördag kväll och jag kommer inte vara hemma innan dess. OCH... så ska jag till Oliver ikväll och vill inte komma dit försent. Det tar faktiskt 1 timme att bara åka till honom.
Men vi får se hur min dag blir. Vi får hoppas att den blir bra.

puss och kram


2 juni - avslutningsfest

Precis hem kommen från en lång dag i Uppsala. Allt börja med att jag åt lunch med min mamma. Efter det gick jag och gjorde tentan. Efter det så var det samling i stadsparken för avslutningsfest. Jag skulle köra hem så det blev en lugn kväll för mig men kvällen blev i alla fall otroligt rolig och det känns konstigt att vi inte kommer att gå tillsammans efter sommaren. Men vi ses nog i korridorerna någon gång.








puss och kram

2 juni - tenta

Idag är det tenta. Kl 14.00 börjar skrivningen. Nu håller jag tummarna att det kommer att gå bra. Känner i alla fall att jag gjort mitt bästa och mer kan man ju inte göra. Snart ska jag åka upp till mamma och äta lunch tillsammans med henne. Hoppas det står något gott på menyn. Efter tentan ska jag stanna kvar i uppsala. Det ska nämligen bli en liten avslutningsfest i en park. Jag ska köra bil hem så jag förblir nykter.

puss och kram

1 juni - kudde

Idag kom äntligen den sista kudden i min beställning (den rosa) Den var super fin och nu är det enda som fattas i mitt rum ett par vita gardiner. Får köpa dom så fort jag får tid.


puss och kram

1 juni - plugg inför tentan

God morgon.
Har precis ätit frukost och nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det att plugga begrepp. Vill att jag imorgon när jag sitter på tentan känner att jag kommer få Godkänt. Skulle vara super skönt att slippa göra om tentan i augusti.
Får se om jag tar en sväng förbi Sigtuna och köper en sallad.

puss och kram

RSS 2.0