28 oktober - saknad



puss och kram

28 oktober - tentan är gjord

Tenta-dagen är över. Och det känns faktiskt ganska bra nu efter. Hoppas att det räcker till ett G. Nu hoppas jag på en bra helg.

puss och kram

27 okt - åtta månader m älskling

Idag har jag och Oliver varit tillsammans i 8 månader. Känns helt underbart när jag tänker på det. 8 månader har gått sedan vi satt hemma hos Oliver i hans säng och diskuterade vår framtid. Frågor som "Är vi tillsammans eller vad är vi?" kom upp. Svaret på frågan blev tillslut JA!

Är jag lycklig? JA! jätte lycklig!


 
puss och kram

ÄLSKAR DIG OLIVER <3

27 oktober - dagen innan domedagen (tentadagen)

Idag är sista dagen innan tentan och jag är helt trött i huvudet för att jag pluggat så mycket. All information bara snurrar runt där inne. Hoppas bara allt hamnar på rätt ställe tillut. Nu ska jag iväg till gymnastikhallen och vara tränare. När jag kommer hem blir det lite sista minuten plugg innan det är säng dax. Imorgon börjar tentan tidigt, redan 8.00 och det gäller att vara pigg då.

puss och kram

26 oktober - påväg till skolan

Nu ska jag dra iväg till skolan för att ha en liten frågestund. Sedan blir det att åka och hämta pappa på Arlanda som kommer hem. Tyvärr sticker han till Uppsala på en gång så blir alldeles själv ikväll. Får se vad jag hittar på då. Kanske blir en film. Men måste plugga lite också.

Bild på mig från i somras i London


puss och kram

25 oktober - jul på ikea

Igår var jag på IKEA tillsammans med älsklingen. Då fick man en liten chock när man såg att de redan tagit fram julgrejerna vilket kändes väldigt skumt. Det är ju hur långt som helst! Här kommer i alla fall en bild från igår.


puss och kram

25 oktober

Nu vill jag ha jullov. Vill att kursen som jag läser nu ska ta slut så jag får börja med något nytt. Just nu är det tenta plugg som gäller. Har nämligen tenta på torsdag och det är jag inte ett dugg sugen på. Skulle vara så skönt att vara klar med den här utbildningen nu. Känner att min motivation börjar svalna vilket känns tråkigt. Men men.. det är ju "bara" några år kvar. Det är bara att kämpa. Första målet är att göra så bra ifrån mig som jag bara kan på tentan på torsdag och så får jag hoppas på det bästa.
Måste även ringa min skola som jag ska ha min vfu på den här veckan. Är inte en sån person som gillar att prata i telefon med folk jag inte känner så är väldigt nervös för samtalet som jag måste ringa.

puss och kram

22 oktober - första snön

När jag klev upp i morse så tänkte jag bara "neeeej" Det var nästan helt vitt ute. Inte kul ett dugg.
Nu ska jag snart åka till skolan och måste åkte super tidigt för att måste köra så försiktigt så ja inte kör i diket. För det vill jag inte.
Här är en bild från balkongen:


puss och kram

21 oktober

Idag är det en hemma dag med plugg. Om en vecka är det tenta dax och jag vill verkligen klara den. Orkar inte hålla på med omtentor hela tiden.
Kommer att avsluta min dag i Uppsala på UKK där jag ska jobba ikväll. Imorgon blir det skola igen sedan kommer älsklingen hit och det blir mys kväll.

puss och kram

20 oktober

Nu är det snart dax för gymnastik. Super kul. Har inte varit i hallen på en vecka nu och det börjar kännas. Förstår de som är beroende av något, att man får ett begär i kroppen. Det får jag av gymnastik!

puss och kram

19 oktober

En sak som är otroligt seg när man bor där jag bor och pluggar där jag pluggar är att det ta jätte lång tid att ta sig till skolan men tåg. tex idag. Jag börjar kl 13.25. Åket hemifrån 11.15 för att ta tåget 11.31. Framme i Uppsala 11.55. Uppe vid skolan 12.25. Då är det "bara" 50 min kvar innan jag börjar. SEGT! Tågen går bara en gång i timmen där för blir det så här. Idag tänkte jag äta lunch uppe i Uppsala. Men vet inte vad jag ska äta och det blir någ att jag får sitta själv också. Inte så super skoj. En annan trist sak idag är att det regnar. Kul att gå 30 min i regn. NEJ.

Nu ska jag göra mig i ordning för att börja dra mig ner mot tåget. 2 timmar innan jag börjar.

puss och kram

18 oktober

Helgen har gått och en ny vecka har börjat. Helgen har mest bestått av jobb men han tränga in pojkvännen en stund också.
Nu i veckan blir det nog mest plugg. Har inga andra planer än det. Det betyder nog också att bloggen inte kommer att innehålla något annat. Så är det med bloggar. De avspeglar livet. Och mitt liv är just nu väldigt mycket plugg. Längtar till nästa termin. Orkar inte lära mer av den här B-kursen.

puss och kram

15 okt - jobb

Dagen började med skola och kommer att sluta med jobb. Ska snart åka iväg och ha ett lång pass på jobbet. Jobbar mellan 17-23. Men det ska nog gå bra :) Är lite snuvig så får se hur det går att jobba med det problemet. Men det löser nog sig. Spännande att jobba på riktigt nu. Har bara gått dubbelt förrut för att jag skulle lära mig. Men inte idag. Nu är det på riktigt. Lite nervös. Men hoppas att hon jag ska jobba med kommer att vara trevlig så att kvällen flyter på.
Saknar min älskade Oliver så enormt mycket. Känns som det var länge sedan vi fick tid med varandra. Men de dagarna hoppas jag kommer snart. Nästa vecka är uppbokad till honom. Längtar!

puss och kram


15 okt - dagens låt


14 oktober - förkyld

Är förkyld. :/ suck.

Är ju hur jobbigt som helst att inte kunna andas normalt. Helt täppt.
Får försöka ta det lugnt några dagar framöver så att jag blir frisk. Ska jobba nästa hela helgen så vi får se hur det går med "att ta det lugnt".

aja. Krya på mig

puss och kram

12 oktober

Nu var det ett tag sedan jag skrev i min blogg. Helgen var riktigt bra. Firat min 20 års dag med familjen, släkt och vänner. Har även jobbat lite i helgen.
Just nu sitter jag i skolan och jobbar med ett grupparbete som ska redovisas kl 14. Har nästan tappat rösten vilket gör att det blir en utmaning att ha en muntlig redovisning om några timmar. :/ Men det ska nog gå.

puss och kram

7 oktober - en full torsdag

Idag är det redan torsdag och veckan har gått ganska snabbt. Haft skola varje dag vilket varit lite segt, men det är väll bara att bita ihop. Nu ska jag snart iväg och ha ett två timmars långt seminaruim. Känns faktiskt ganska onödigt att åka fram och tillbaka till Uppsala bara för två timmar. Men men. Efter skolan ska jag träffa Stefan. Vi ska sitta och jobba med en komplettering som en person skulle lämnat in förra året men aldrig gjorde det. Så nu är vi tvingade att göra om den. Otroligt irriterande. Ikväll ska jag jobba för första gången nere i garderoben på UKK vilket känns spännande och lite pirrigt. Men man får väll hoppas att det går bra.

Nu ska jag snart åka.

puss och kram


6 oktober - ork

Har ingen blogglust just nu. Så skriver inte så mycket. Har i alla fall haft en riktigt trevlig dag.

puss och kram

4 oktober - slutet av dagen

Min födelsedag har varit bra. Har ätit riktigt gott tillsammans med mamma och pappa i uppsala. Nu ska jag snart börja dra mig mot sängen och prata med min älskling en lite stund innan det är sängdax.

Igår så gick jag och la mig som 19-åring och idag lägger jag mig som 20-åring. :) Häftigt!

puss och kram

4 oktober - 20 år

Idag fyller jag 20 år. Känns faktiskt ganska härligt att ha lämnat tånåren bakom sig. Men det är faktiskt med lite ångest också. 20 år är faktiskt ganska gammalt. Det är en ålder som man sett på avstånd närma sig. Nu är den dagen här och jag är 20 år fyllda. Nu ska jag iväg till Uppsala och äta middag med min mamma och pappa. Kommer bli jätte mysigt. Har även blivit uppvaktad av min föräldrar och fått riktigt fina presenter.

Nu ska vi åka.

puss och kram

3 oktober - helgen och imorgon

Har tyvärr inte orkat uppdatera min blogg under helgen. Det har nämligen gått i ett nu i helgen. Kursen var i alla fall riktigt intressant och jag är glad att den är avklarad. Det var otroligt skönt att vi var så pass många i från föreningen där. Detta tycker jag bidrog till att man fick möjlighet att prata utanför gymnastikgolvet, där man är väldigt upptagen på sin grupp man ska träna och oftast inte har tillfälle att diskutera andra saker lite djupare. Är nu helt slut och skulle verkligen behöva en helg för att via upp mig efter helgen.

Imorgon är det en stor dag av tre olika anledninar. 1) det är kanelbulles-dag (enligt mig den absolut godaste bullen och ett väldigt gott bakverk i sig) 2) det är min 20-års dag! 3) två år sedan jag träffade Oliver för första gången.

Jag fyller som sagt år. Och det är faktiskt inte hur ospeciellt som hellst. Jag fyller jämnt! 20!! Helt otroligt vad gammal man har blivit.


(bilden är från min 18-årsdag)

puss och kram


1 oktober - kurs

Nu ska jag snart dra mig mot Uppsala. Ska nämligen på kurs tillsammans med flera anda från gymnastiken. Hoppas och tror att det kan bli lärorika oc trevliga dagar.
Mitt schema för helgen:
fredag: 17.30 - 21.00
lördag: 9.00 - 19.30
söndag: 8.00 - 17.00

puss och kram

RSS 2.0