29 juli - sjuk

Idag är det ingen bra dag. Regn och skitväder. Och så är jag sjuk. Verkligen inte roligt. Feber och snuva. Vill bli frisk men tvyärr verkar inget mirakel hända så det är väll bara att ligga här hemma och tycka synd om sig själv. Har varit dålig nu i några dagar men det blir bara bättre och bättre för varje dag som går. I tisdag var jag sämst. Nu har jag bara 37.5 i feber så jag känner mig nästan frisk. Tyvärr kan jag inte andas ur näsan längre är helt täppt. Och nässprej  fungerar inte, tror jag håller på att bli tokig på det.

På söndag följer jag med Oliver till Öland. Så jag måste bli frisk innan dess.



puss och kram


27 juli - 5 månader

Idag firar jag 5 månader med världens underbaraste kille.
Älskar dig Oliver! Synd att vi inte kunde fira den här dagen tillsammans.


puss och kram

26 juli - ont i huvudet

Idag har jag jobbat. Bara 2 dagar kvar nu sen är jag ledig. På söndag åker jag och Oliver ner till Öland. Ska bli mysigt att få umgås med honom i några dagar. Längtar. Dock ser det inte ut som att det ska bli så bra väder som vi hade hoppats på men huvudsaken är ju ändå att vi får vara tillsammans.
Idag har jag haft ont i huvudet hela dagen och inte känt mig så pigg. Vill inte bli sjuk. Så nu äter jag hur mycket vitaminer som helst och ska försöka gå och lägga mig tidigt imorgon så jag orkar gå till jobbet.
Imorgon firar jag och Oliver 5 månader. Ska åka till honom och äta och sova. Ska bli mys. Är så himla glad att jag har honom.

Nu blir det film och sedan sova. Natti natti

puss och kram

25 juli

Träffade några igår som inte viste Vilken film JUNO vad. Här kommer trailern på den filmen. Så kan dom skämmas lite. Haha


puss och kram

25 juli - trevlig helg

Nu är snart helgen slut. Den har varit riktigt bra. Den bästa på mycket länge. I fredags kom Oliver hem från Cypern så jag åkte självklart till honom efter jobbet. Är så lycklig att han är hemma nu. Vi åt och såg på film tillsammans med hans kompisar. Fick höra många historier om vad de hade varit med om uner sina två veckor på Cypern. Igår så tog jag och oliver det lite lungt hemma hos honom. Sen åkte vi hem till mig och åt middag med mina föräldrar. De var faktiskt riktigt gott. På kvällen blev det bio. Vi såg Inception. Den var speciell, men helt klart värd att se.
Idag är det söndag och jag ska snart iväg och träffa Johanna. Ska bli kul att få umgås lite med henne. Känns som det var jätte länge sedan. Men tyvärr blir det så när båda jobbar och gör det på olika ställen. Hon på Munsö och jag i Märsta. Vi ska äta middag tillsammans ikväll och snacka skit. Alltid lika trevligt.



puss och kram

22 juli - en torsdag

Idag har jag jobbat. Och det var en av de tråkigaste dagarna hittills. Jag och Jessica, som jag jobbar med skyltade om ett skåp och så städade vi lite i lokalen. Det kom en hel del människor men ingen som var speciellt sugen på att handla.
Nu är jag i alla fall hemma. Och har varit det i några timmar. Orkade inte laga mat så åt upp resterna från lunchen. Då jag köpte en sallad på Brödboden. Tog även en macka.
Snart kommer mina föräldrar hem från Blekinge. Ska bli skönt att slippa vara själv hemma ett tag. Dock åker dom till Skottland på söndag så hinner inte träffa dom speciellt mycket. Och då blir man plötsligt själv igen. Det är inte alltid kul att vara själv hemma. Speciellt inte när man ska äta middag. Finns det något träkigare än att äta middag själv?! Nej, tror inte det.
Imorgon kommer Oliver och hans kompisar hem efter en party-resa till Ayia Napa på Cypern. Han har nu varit borta i två vecor och jag saknar honom hur mycket som hellst. Ska bli mysigt att han kommer hem.

Nej.. nu ska jag göra en sista minuten städning innan pappa och pappa kommer hem.

puss och kram

21 juli

2

puss och kram

20 juli

3

puss och kra

20 juli - namnsdag

Idag är det min namnsdag.
Jennie Kristina Margareta Svanberg
Så idag firar vi lite extra.

puss och kram

19 juli

4

puss och kram

18 juli

5

puss och kram


18 juli - nere i stugan

Är i sommarstugan.
Kom hit i torsdags kväll och åker hem imorgon kväll. Har varit några riktigt härliga dagar här nere. Men på tisdag är det dax att jobba igen.
Här nere har jag både solat och badat. Nu känns det riktigt som att sommaren är här. Hoppas solen fortsätter lysa på oss resten av sommaren också.

puss och kram

17 juli

6

puss och kram


16 juli

7 = en vecka kvar tills älskling kommer hem igen

puss och kram

15 juli - iväg

Idag jobbar jag mellan 9.30 - 18.00
Sedan drar jag ner till sommarstugan. Ska faktiskt flyga den här gången. Kommer att bli lite spännande. Det som är skönt med det är att det bara tar en timme.
Ska faktiskt bli ganska skönt att komma iväg till tag. Att få sola och bada kaske. Om inte solen försvinner nu när jag är ledig eller att algerna har kommit in så man inte kan bada. Men vi får se. 
Nu ska jag snart iväg.

puss och kram 


15 juli

8

puss och kram

14 juli

9

puss och kram

13 juli - vill ha

Mina dagar består just nu mest av JOBB. Jobbar från 9.30-18.00 och när man kommer hem är man ganska slut och man är inte sugen på att hitta på speciellt mycket. Detta gör att mina dagar blir ganska likadana.
Jag har bestämmt mig för att göra om lite till i mitt rum. Skaffa ett nytt skrivbord och så. Jag hoppas det kommer att bli bra.

Den här är jag sugen på:


puss och kram

12 juli

11

puss och kram

12 juli - varmt

varmt, äckligt varmt.
Jaaa.. det är skönt när det är varmt. det håller jag med om. Men  det är faktiskt inte så härligt att de är varmt överallt. Det är varmt inne, varmt när man ska sova och varmt ute. Det hjälper inte att öppna ett fönster det kommer inte in någon kyla i alla fall. Känns som man går runt och svättas hela tiden. Är alldeles klibbig på kroppen. Men tar en dusch. En halvtimme senare kännner man sig äcklig igen.
Igår kväll när skulle vattna blommorna ute så var det 25 grader och klockan var 22.30. Helt sjukt. Och nu när kl är 09.15 så är det redan 28 grader ute.
Nej jag ska inte klaga. Är faktiskt jätte härligt med sol och värme.

puss och kram

11 juli - fotbolls vm

Helt otroligt att jag sitter här och tittar på fotboll. Det är inte likt mig. Men men... Är i alla fall lite glas att Spanien vann VM-guld. Det var dom värda. För två år sen vann de EM-guld och då var jag nere i spanien. Det var roligt att se vilken fest det blev. Den lär nog vara ännu större nu.



puss och kram

11 juli

12

puss och kram

10 juli - min dag

Idag har jag jobbat mellan 10-14. Sen har jag varit på uppäcksfärd i komunen. Föst åkte jag till Det nya badet som öppnades idag uppe i Valsta. Det såg otroligt mysigt ut med det var väldigt mycket människor så slog mig inte ner någonstans. De hade även en liten scen där lite artister upptädde. När jag gick förbi där så vad det Mora Träsk. Helt otroligt att de två gubbarna orkar med mer. Det höll ju även på och spelade när jag var lite.
Efter att ha stått och glott på Mora Träsk ett litet tag så åkte jag till Sigtuna och tog en promenad. Ställde mig i kön för att köpa en glass på Vofflan, efter 10 minuter så lämnade jag kön igen. Utan glass. Hade inte ens kommit halvvägs i kön. Sjuk populärt ställe.
Nu på kvällen har jag lagat mat till mig själv. Suttit lite vid datorn och nu har jag konstigt nog fotboll på tvn. Men funderar på att sätt på en film istället men vet bara inte vilken.
När jag åkte hem idag så var kl 17.45 och termometern stod på 32 grader. Känns nästan son man är utomland när det är så. Men jag klagar inte. Det är hur häligt som hellst. Önskar nu att det blir lika bra väder mellan torsdag - måndag då jag ska ner till Blekinge med familjen.





puss och kram

10 juli - Break Of Dawn

Såååå fin..



puss och kram

10 juli

13

puss och kram

9 juli

14

puss och kram

8 juli - sommarplåga

Det här en låt som spela överalt just nu. Det är ju typ den nya sommarplågan. Den är inte speciellt bra men alla spelar den i alla fall. SJUKT



puss och kram

7 juli - ny het blogg

Måste berätta att min syster skapat en blogg om vad som händer nere i Färmanstorp nere i Blekinge där vår sommarstuga ligger. Här är länken till hennes blogg: http://farmanstorp.blogg.se/index.html
Gå in och kolla på den!

puss och kram


7 juli - shrek

Det här är en film som jag vill se.



puss och kram

6 juli - tisdag

Varför kan inte det vara sol när jag är ledig?! Skulle vilja sitta i solen och bara ta det lugnt. Men tyvärr går det inte idag. Skulle inte förvånna mig om det blir jätte soligt imorgon när jag ska jobba. Men men.. sånt är väll livet.
Men då är min fråga "vad ska man hitta på en sån här dag?" Kompisarna jobbar eller är bortresta, suck. Vill också vara bortrest. kl halv 4 ska jag i alla fall ta tåget till Oliver. Det kommer bli vår sista kväll tillsammans innan han åker till Cypen med Heden, Pontus och Per.
Jag litar på Oliver men även om man litar och tror så vet man aldrig. Vill bara inte att något ska förstöras mellan oss. Om man en gång blivit sviken så har man svårt att lita på någon igen, även om det inte är samma person det handlar om. Oliver har aldrig gjort något mot mig men jag vet av tidigare erfarenheter hur ont det gör att bli sårad. Men som jag sa så litar jag på honom. Och om jag ska vara ärlig så har jag inget annat vall. Älskar honom för mycket.

Nu ska jag fixa med min ipod och lägga in lite ny musik.

puss och kram

5 juli - solen är härlig

Sitter i solen och solar. Det är helt underbart väder och då är det självklart skönt att vara ledig. Men jobbar igen på onsdag. Inatt sov jag hos Oliver. Var då tvungen att kliva upp kl halv 7, men vad gör man inte för den man älskar. Åkte i alla fall hem och fortsatte sova i några timmar. Ska sova hos honom inatt igen. Efter det kommer vi inte träffa varandra på 16 dagar, vilket känns som en evighet.


puss och kram

2 juni - jobb, jobb och jobb

Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat. Det har varit fult med människor i affären hela dagen. Men detta bidrog även till att dagen gick snabbt. Imorgon blir det jobb igen men inte lika länge. Efter det ska jag försöka vara lite i solen som jag hoppas visar sig imorgon.
Nu är min älskling här hos mig. Alltid lika mysigt att träffa honom.

puss och kram


1 juli - ledig dag

Filmen var lika bra som jag förväntade mig. Det är ju en sån helt otroligt gullig historia som gjorts till film på ett riktigt bra sätt.
Imorgon blir det jobb igen och sedan kommer min älsking hit och sover. Ska bli mys att träffa honom igen.
puss och kram


1 juni - j o j ska på bio

Idag ska jag och Johanna till Kista och se nya Twilight filmen. Ska verkligen bli super kul att få se den. Ska även bli mysigt att träffa Johanna igen efter tvp två veckor. Känns som jag inte träffar henne speciellt ofta längre, vilket är synd.



puss och kram

RSS 2.0