10 sep - kallt

Idag har jag varit med Johanna. Vi har haft en riktig mysig dag. Varit i Sollentuna centrum och små shoppat och prata en hel del.
Jag måste bara säga att jag tycker att dt är så tråkigt att det har blivit så kallt. Att det är 1,5 rader ute när man kommer hem efter att kört Johanna så är det faktiskt väldigt kallt. Och kallare kommer det att bli. nart är vintern och snön här. Och det blir bara mörkare och mörkare för varje dag som går. Det hemskaste dagarna å året är de då det är kolsvart när man går till skolan och lika kolsvart när man går hem. Inte kul!!


puss och kram

28 september - tisdagen innan tenta dagen

Idag är det tisdag och sista dagen innan tentan. Känns inte som har har hunnit öva så mycket som jag hade vetat. Nu ska jag snart åka till uppsala. Där ska jag först förbi jobbet och prata lite med Helene och sedan ska jagupp till skolan och ha det sista seminariumet innan den stora tentan. Håller tummarna att det är "rätt" frågor som kommer. Frågor som jag kan svaret på. Det vore helt underbart.
puss och kram

27 september - sju månader med prinsen

Måste bara göra en liten kärleks förklaring till min pojkvän.
Idag har vi varit tillsammans i 7 månader. Dessa månader har varit helt underbara och jag älskar honom bara mer och mer desto mer vi är tillsammans.
Nu är det bara en vecka kvar tills det var två år sedan vi träffade varandre för första gången. Tiden har verkligen gått hur snabbt som helst Känns som det var igår vi träffades och jag kan säga att jag föll för honom på en gång. Sedan fick man kämpa för att få honom dit jag ville. Men för sju månader sedan så lyckades jag. Det var en helt underbar känsla när jag åkte hem från Jakobsberg och var helt överlycklig att det äntligen var vi två.
Jag har hittat min prins!


puss och kram


26 sep - klar

Äntligen klar med mitt PM. Hoppas det nu räcker så att jag blir godkänt. Nästa projekt är att plugga inför tentan som är på onsdag.

puss och kram


23 sep - ny potter trailer

Igår släpptes en ny trailer på "Harry Potter and the Deathly Hallows". Ska bli spännande att se den när den kommer på bio.


puss och kram

21 sep -plugg, plugg, plugg och PLUGG

Idag är en riktig plugg dag. Måste verkligen orka kämpa hela dagen. Det är jobbigt när känner att man inte hinner med allt och att man måste stressa igenom alla uppgifter.
Håller just nu på att skriva ett PM och det känns inte ens som att jag förstå hur jag ska göra. Fattar inte frågorna och knappt texten. VAD VILL DOM!!!!! men men.. försöka måste jag ju.
Har att göra i skolväg:
1 PM (måste vara klart på måndag)
5 frågor till seminariet på fredag (fattar inte vart jag ska hitta svaren)
1 tenta som måste pluggas till (den ägen rum nästa onsdag)
+ Massssssor med litteratur som skall läsas

Och under tiden allt detta skall göras ska jag även hinna med att ha ett liv. Jag har tex gymnastik på onsdag och lördag och så ska jag jobba i helgen. hmmm.... jag hoppas allt kommer att gå bra.

Det är i alla fall vad jag ska göra den närmaste veckan. Längtar så tills när tentan är över och man får börja en ny kurs. och så längtar jag till min födelsedag som äger rum den 4 oktober. KUL!

puss och kram

19 september - min helg

Helgen har varit riktigt bra.
Kick-offen me gymnastik föreningen var riktigt trevlig och man fick tillfälle att prata med många människor man annars inte pratar med.
Men det bäst i min helg var endå den tiden jag fick spendera tillsamans med Oliver. Vi har haft en riktigt mysig och lugn helg. Ätit gott och tittat film. Idag tog vi även en tur in till stan. Nu är jag hemma och tittar på valvakan. Känns riktigt spännande att man är en del av hela alltet.

Jennie: "Oliver, vad tror du händer med all reklam efter valet? Vem/vilka är det som tar bort dom?"
Oliver: "De ringer och hyr in Heden från Manpower"

eller????


puss och kram

16 sep - ensam igen

Då var man ensam igen. Föräldrarna dragit ner till sommarstugen och kunde tyvärr inte följa med pga skola och gymnastik. Men det kan vara skönt att vara själv också. Då får man tid att tänka. Idag har jag i alla fall gjort klart min lektionsplaneing och skickat in den för bedömning. Imorgon fortsätter plugget men i skolan med seminarium. Sedan kommer älsklingen hit och vi ska ha en mysig kväll tillsammans.
Nu sitter jag och tittar på Idol.

puss och kram

14 sep - det känns att man bor på landet

Alla som vet vart jag bor vet att jag bor på landet. Med landet menar jag inte att det får kossor överallt utan mer att det är åkrar överallt. Och just nu är det någon åker här i närheten som har gödslats med kobajs. Det är inte roligt. Varje gång du går ut och sätta dig i bilen så känner du den äckliga stanken. Nu har det luktat så här i några dagar och jag hoppas snart att det försvinner. För det känns faktiskt som man bor i en gödselstack.
Men jag måste ändå säga att de är bättre att de gödslar på höst än mitt i sommaren då dagarna är som varmast och man vill ha både dörrar och fönstret öppna. För då hade nog inte stanken bara hållit sig utomhus utan även trängt in genom dörrarna och fönstren och spridit sig inne i huset. Så det får vi tacka för att det inte har hänt.
Tack. Nu har jag klagat klart och ska återgå till pluggande.

puss och kram

13 sep - en ny vecka

Nu har en ny vecka börjat.
Min helg har varit riktigt bra. Varit med min älskade pojkvän.
På lördagen spelade jag, Oliver och Heden bowling. Det gick riktigt upp och ner. Började sådär, andra serien gick bättre med den tredje gick riktigt dåligt.
Här är en bild från bowlingen:


Igår, söndag följde jag och Oliver med mina föäldrar ut till min mormors landställe. Vi hjälpte henne att fick ordning på tomten. Vi var superduktiga. På kvällen hade vi en riktig mysig kväll. Vi lagade god mat, åt glass, chips och jorgubbs-smothie.

Idag vaknade jag hemma hos Oliver. Alldeles själv. Inte kul att vakna upp och märka att älsklingen har gått till jobbet. Me nu är det bara 4 dagar kvar tills vi träffas igen

puss och kram

11 sep - kul video


11 sep - gymnastik

God morgon.
Att vakna kl 8.00 på en lördag morgon är inte det roligaste. Men vad gör man inte för våra gymnaster. Nu ska jag snart bege mig till hallen för att träna Tr3 tjejerna. Ska bli roligt. Tyvärr är inte Johanna där idag, men det får gå bra i allafall.
puss och kram

6 sep - min dag i verkligheten

När jag vaknade idag så fick jag reda på att jag inte hade någon skola idag. Vilket var väldigt skönt. Men det blev ändå ingen riktigt lugn dag. Har suttit vid datorn och fixat med skolarbeten hela dagen. Nu på eftermiddagen/kvällen så har jag varit på brandutbildning på UKK så att jag kanske kan hoppa in och vara värd någon gång. Nu ska jag bege mig mot sängen. Ska läsa lite innan jag somnar och imorgon blir det en tidig morgon. Börjar 8.15 och det betyder att jag måste kliva upp 6.00, inte roligt. Men imorgon ska jag sova hos älskling. Vilket jag längtar efter.

puss och kram


6 sep - hektiskt

Min helg har varit ganska hektisk. Varit på gymnastik utbildning i uppsala hela helgen. Lärt mig massor med nya tumbling övningar. Vilka jag är jätte sugna på att pröva med mina gymnaster på onsdag.
Tyvärr har min min helg varit för full med gymnastik att jag inte hunnit tillbringa så mycket tid med Oliver som jag hade vela göra. Men vi får ta igen det nästa helg istället.
Men innan dess så har jag en hel vecka i skolan med massor med uppgifter, seminarium och föreläsningar.

puss och kram

3 sep - räddad

Kvällen är räddad!
Åker till Johanna ikväll. Blir nog säkert mys.

puss och kram

2 sep

Just nu sitter jag och tittar på Debatt med Stadsministern när ha blir grillad.
Idag har jag läst litteratur inför morgondagens seminarium.


puss och kram

1 sep - i skolan

Just nu sitter jag och väntar på att mitt seminarium ska börja. Det är första gången med den nya klassen, spännande. Efter skolan idag blir det gymnastik med UT-tjejerna. Så det är bara att skynda sig hem äta och byta om, sedan ner till hallen.

puss och kram

RSS 2.0