29 november - första advent

Idag är det första advent och när jag kom hem idag så såg jag att mamma hade julpyntat lite, jätte mysigt. Vi har ätit pepparkakor och lussebullar och även lyssnat på julmusik.

Har en fundering just nu som jag ofta tänker på i mitt huvud, och det är:
"vad vill jag?"

puss och kram


29 november - några bra dager i mitt liv

Dom dagarna som har gått sedan jag senast skrev i min blogg har varit händelserika. Först har jag varit på kryssning med tjejerna och det var hur kul som helst (laddar upp bilder och berättar mer en annan gång)
På lördagen var jag domare i klubbmästerskapen för gymnastik klubben. Det var riktigt kul men otroligt jobbigt. Kom dit kl 8.30 och slutade kl 18.15 så det blev några timmar. Men det var skoj, det var ju endå gymnastik jag tittade på. Efter att jag hade varit i hallen alla dessa timmar åkte jag till jakopsberg för att sova hos Oliver. Vi tittade på robinson och sedan på filmen som visades efter, Eragon tror jag den hette. 
Idag kom jag hem vid 1 och då åkte jag till sigtuna för att gå på julmarknaden. Nu ska jag snart gå upp och sova. Det är nämligen så att Alicia (min systerdotter) är här över natten och hos sover i mitte rum så jag får vara tyst. 

puss och kram 

24 november - tove fyller år

GRATTIS TOVE!!
Idag fyller du äntligen 19 år. Inte för att det är någon speciell ålder, men den är värd att fira i alla fall. Hoppas du får en riktig toppen dag men inte allt för mycket plugg.
Älskar dig gumman och vi kommer att hålla ihop en lång tid framöver.


puss och kram

23 november - emd med låten välkommen hem

Igår tittade jag på barnkonventionens gala och då sjöng EMD den här låten och jag blev alldeles kär.
lyssna bara!


puss och kram

22 november - dagens mest spelade hos mig



puss och kram

22 november - min helg

Helgen blev inte som jag trodde i början av veckan men den blev bra i alla fall.
Fredagen var jag ledig från skolan så då pluggade jag en del. Jag var även och åt lunch med Johanna i Sigtuna. Vilket var otroligt mysigt. Vi satt där i flera timmar och bara pratade, Helt underbar att träffa en människa som det går så lätt att prata med. På kvällen tittade jag på idol som vanligt tillsammans med mina föräldrar. Fick en chock när det stod klart att Erik var en av de två som hängde löst. Men som tur fick han vara kvar.
Den kvällen hade jag jätte svårt att somna, vet inte varför, bara hade det.


På lördagen ringde väckarklockan 08.30 och jag klev upp. Skulle nämligen vara tränare som vanligt. Det var som det alltid är kul att träna tjejerna. Nästa vecka är det KM (klubbmästerskapen) och de ska vara men. Tyvärr ställer jag själv inte upp eftersom jag har varit sjuk en längre tid och inte kunnat träna. När jag kom hem efter gymnastiken pluggade jag lite till. Kl 6 satte jag mig på tåget för att åka till Jakobsberg Det är jätte tråkigt att det var så lång tid att ta sig det. Kan inte människan bara flytta närmare! hahhahaaa... Jag och Oliver tittade i alla fall på Robinson. Det är kul att det programmet har kommit igång igen. Vid halv 1 följde han mig till station och jag åkte hem. Som tur var fick jag prata med Tove nästan hela resan hem eftersom han var uppe och väntade på Sebastian. Tack Tove! Jag var hemma och låg i sängen när klockan blev 2. Och då ville jag mest av allt bara tillbaka till Jakobsberg


Idag så vaknade jag kl halv 10 och gick upp en halvtimme senare. Nu har jag pluggat i några timmar och tog precis en paus med lunch och blogg. Snart ska jag skriva lite till på hemtentan, vill bara bli klar nu.


puss och kram

20 november - thailand i alla fall

Nu har mina föräldrar bestämt sig och det blev Thailand.
Fast inte det hotellet jag visade förrut utan ett anan som ligger i Karbi. Det ska verkligen blir jätte kul att få åka iväg och få lite sol på sig. Just nu här hemma i Sverige känns det aldirig som det blir dag. Solen har typ försvunnit. När jag sitter hemma på dagarna så får jag tända laporna i huset fast kl inte ens är 12 på dagen. "suck"
Ska verkligen bli skönt att komma iväg och ta det lugnt. Vi åker den 3 januari och kommer hem den 18 januari (vilket jag tycker är en dag försent, eftersom jag börjar skolan den 18).

Nu ska jag iväg till Sigtuna med Johanna oh äta lunch. Det var ett tag sedan jag träffade henne så det ska bli jätte mysigt. Försökte precis och ringa henne men det var ingen som svarad, hoppas hon inte glömt bort mig.

Här kommer i alla fall en bild på hotellet vi har boket, jätte häftigt!



puss och kram

19 november - objekt

snacka om att känna sig som ett objekt.
:/


puss och kram

18 november - resa

åka utomlands eller inte?!

Mina föräldrar har kommit fram till att vi i alla fall ska åka någonstans, men vart??
Det har kommit flera förslag, så som Egypten, Thailand, Kanarieöarna, Oman, Förenade Arabemiraten mm.
Nu har dom bokat på två av dessa resor och det är i Förenade Arabemiraten och i Thailand.

i Förenade Arabemiraten är det ett otroligt fint hotell som är 5 stjärnigt. Det är även ett nytt ställe i världen jag inte varit på vilken skulle vara kul. Men medeltemperaturen ligger bara på 23 grader. vilket inte låter så kul.


i Thailand är det ett fin hotell som ligger vid stranden som är 3+ stjärnigt. Det är även ett land jag varit i 2 gången och det är bra shopping. Där är det varm och man kan ligga och sola varje dag.



undra vad vi (mamma och pappa) väljer.


puss och kram

15 november - vecka 47

Planer för vecka 47

Måndag:  Föreläsning 08.15-10.00 + Arbetslag 10.00-12.00 + Seminarium 13.15-15.00 + plugg

Tisdag: Seminarium 12.15-15.00 + plugg

Onsdag: Drama 14.15-16.00 + plugg

Torsdag: Föreläsning 15.15-17.00 + plugg

Fredag: plugg

Lördag: Tränare + träning + Tjejmiddag hos Johanna

Söndag: plugg


puss och kram

15 november - helgen som gått

Redovisning av min helg:

I fredags satt jag hemma och tittade på idol och tog det lugnt. Som jag trodde åkte Eddie ut. Det var riktigt tråkigt. Men det var nog hans tur att åka. 

I lördags började jag dagen med att vara tränare. Men har inte börjat träna själv än eftersom jag fortfarande är sjuk. Efter det åkte jag hem och tog det lugnt. På kvällen blev det bio med Oliver. Vi såg en film som hette "500 days of summer".

Idag (söndag) kom min syster Carina och min systerdotter Viola på besök. Det var riktigt kul att de kom. Vi åkte till stinsen och sedan åt vi god mat här hemma. Ikväll har jag också pluggat. Så jag har även varit en duktig flicka. Just nu sitter jag och tittar på "Heartbreak Hotell", det är en riktigt rolig film som man blir glad av.

puss och kram

13 november - utstött

svininfluensan



puss och kram

13 november - helgen

Fredag - tentaplugg + idol

Lördag - gymnastik + tentaplugg + bio

Söndag - tentaplugg + besök av carina och viola

Nu är det bara att hoppas att helgen blir som man planerat.

puss och kram

13 november - fredag den 13

Idag var sista dagen på den här terminens vfu. Detta var lite sorgligt. vet inte om jag någonsin kommer tillbaka dit.
Nu är det mest tentan som jag har i mitt huvud och som jag måste göra klar.

Idag är det även fredag den 13 och det ska betyda otur. Faktiskt har inget hänt än men man vet ju aldrig. Någon som jag tycker är bra kommer nog åka ut från idol. Känner det på mig. Och det kan man ju kalla otur.

puss och kram

1 november - tisdag

Nu har det gått två dagar av min vfu. Det är både skönt och jobbigt att vara ute på vfu igen. Skönt eftersom man slipper skolan ett tag och jobbigt eftersom man är delaktig på ett helt annan sett och måst vara koncentrerad hela tiden eftersom vi ska observera.
Nu ikväll har jag börjat skriva på min hemtenta som ska vara klar den 1 december. Skönt att börja i tid och forhoppningsvis inte behöva stressa i slutet. OCh så kanske man får tid att åka på kryssning ifall man blir klar i tid. Sollentunatjejerna och jag har funderat på att åka på en kryssning den 25 november. Nu får vi bara hålla tummarna att det blir av. Vi kommer i så fall ha super duper kul!

puss och kram

9 november - ny mobil

Idag blev det en ny mobil.
pappa körde mig enda till bromma för att jag skulle får köpa den jag ville ha
nu finns den i alla fall hemma här hos mig och jag är så glad

puss och kram

8 november - vill ha ny mobil

Jag funderar på att köpa en ny telefon och den som jag skulle vilja ha Samsung S5230 pink och den ser ut så här:

 

Vad tycker ni??

puss och kram

8 november - en lyckad helg + farsdag

Helgen blev lyckad!
Ifredags var jag hos Emelie och tittade på idol, synd bara att en av mina favoriter åkte ut.
Igår började dagen med gymnastik. Tranade tyvärr inget själv eftersom jag fortfarande har hosta ( har hostat i två veckor nu, vet inte vad jag ska ta mig till).
Efter gymnastiken åkte jag hem och tog det lugnt. På kvällen hämtade jag upp Oliver vid station. Det första vi var tvugna att göra var att tanka bilen. Jag fattar inte vad mina föräldrar tänkte när de lämnade en bil utan bensin till mig. Men som tur gick det bra att tanka. Det brukar gå men med blandade resultat. (tove vet vad jag pratar om). Vi åkte i alla fall hem till mig och hade en riktig myskväll men film, godis och coca cola.
Idag så sov vi ut och vi klev inte upp förrän halv 1, jätte skönt.
Nu sitte jag här hemma. Jag och mina föräldrar ska snart fika och fira min pappa. det är ju nämligen farsdag (något konstigt påhitt enligt mig). 


puss och kram

6 november - ikväll

Snart ska jag åka till Emelie i Sollentuna.
Vi ska äta sushi och titta på idol
alltid lika mysigt med en riktig tjejkväll
med mycket snack!

puss och kram

5 november - mobilen tillbaka

fick tillbaka min telefon idag som har varit på lagning igen.
kommer nog snart köpa en ny, orkar inte med den som jag har.
det tråkiga den här gången den var på lagning är att alla nummer försvann men eftersom detta har hänt förrut så har jag skrivit upp alla nummer på datorn. men det var ett tag sedan jag uppdaterade denna lista vilket har medfört att alla nummer jag har fått sen jag började på uppsala universitet har försvunnit och detta är otroligt tråkigt.
så om du som läser detta är en av dom så kan du väll skicka ett sms till mig och skriva vem det är ifrån.

Idag har jag varit i skolan. Inte hännt så jätte mycket, men de var kul i alla fall.

Nu är jag ensam hemma, men mamma kommer nog snart.


<3
puss och kram

2 november - barnfilm man aldrig glömmer

Filmen man såg när man var lite glömmer man aldrig och speciellt inte sångerna
Tummelisa var min absoluta favoritfilm när jag var lite, kunde se den hur många gånger som helst.
Jag vet inte om det är så eller inte, men det känns som att barn filmerna inte håller samma standard som de gjorde när man själv var lite. Tråkigt!

En annan film jag kunde se 1000 gånger var Svanprinsessan. Riktigt bra!


Även Disney filmerna har förändrats, förrut var det sång och romantik, mysigt.
Var är det nu?? bilar?!!
En bra Disney film som gjorts på sista tiden är Wall-E




puss och kram

2 november - mitt hår

jag är så trött på mitt hår
vet inte vad jag skulle vilja göra
vill vara blond, men inte för blond
vill ha långt hår, men inte för långt
tror jag vill färga hela håret i en och samma färg
om man tittar på mitt hår nu så är det jätte mörkt under håret och jätte blond i topparna. :/
ser bara sjukt ut!

HJÄLP MIG!!!
vad ska jag göra?!

puss och kram

1 november - dagens låt

Britney Spears - 3


puss och kram

1 november - en helg

Idag är det söndag och jag tänkte berätta lite som min helg.
I fredags hade jag en skön hemma dag. Tittade på Idol och såg när Erika åkte ut. Somnade ganska tidigt.
I går (lördag) vaknade jag vid halv 9 eftersom jag skulle på gymnastik. Vi skulle ha träning från kl 10-14 vilket skulle betyda att man skulle få en jobbig men otroligt rolig början av dagen. Tyvärr har jag råkat ut någon konstig hosta, så jag hostar typ hela tiden. Jätte jobbigt! Det var lite tråkigt att vi inte var så många på gymnastiken men men.. vi hade i alla fall kul.
Efter gymnastiken var det bara att åka hem och börja plugga eftersom vi (jag och Tove) skulle till Uppsala sedare på kvällen och inte skulle komma hem eftersom vi skulle sova över där.
kl halv åtta åkte jag och Tove hemifrån mig mot uppsala, ettt kort besök på Ica Kniven sedan fortsatte vi att åka. Nu var det så att dit vi skulle inte låg i Uppsala utan förbi Uppsala och ut lång på landet. Ni som tycker jag bor på landet skulle ha sett det där, för det var verkligen på landet.
Kvällen blev i alla fall lyckad och jag träffade många nya underbara och roliga personer.
Idag åkte jag och Tove hem från Skyttorp där vi hade varit, vi tog ett kort stop på Mc Donalds, sedan släppte jag av Tove hemma och fortsatte hemåt till mig. Idag har jag tagit det lugnt och pluggat lite.

Bilder från igår:




puss och kram



RSS 2.0