17 augusti - jennie och pappa dag

Idag har det blivit en riktigt "Jennie och Pappa dag". Vi åkte in till stan och åt middag och gick på Allsång på Skansen. När vi var på väg till resturangen så träffade vi på två killar som ville interjuva och ställa några frågor om det kommande valet till pappa. Så snäll som pappa är ställde han självklart upp. Nu kommer hans lilla interjuv komma med på Agenda på söndag. Så alla ni som är sugna att höra vad han sa får lyssa då.


När vi var på väg till Skansen så började det regna. Pappa hade som tur med sig ett paraply men det var ju blött på alla gator vilket gjorde att det gick igenom skona och man blev lite blöt om fötterna. Men det kanske var bra att det små regnade lite, för detta gjorde att det inte var så mycket människor som trängdes på Skansen.


Under tiden vi satt på Skansen ringde min syster som skulle åkt till Turkiet idag och berättade att deras flygplan hade blivit träffat av blixten och var tvugna att vända tillbaka till Arlanda i luften. Helt sjukt att något sånt kan hända. Men man få säga att det är tur att inget alvarligt hände när planet träffades. Det går att läsa mer om händelsen på expressens hemsida. Länk: http://www.expressen.se/Nyheter/1.2100619/katerina-janouch-pa-planet-nu-dor-vi Nu håller vi tummarna att de kommer iväg imorgon bitti istället.



puss och kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0